Nepropásněte: TOP 11 premiér druhého říjnového týdne

Nepropásněte: TOP 11 premiér druhého říjnového týdne | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 56 obrázků
Na jaké seriálové premiéry se můžete těšit od 9. do 14.10?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

12.10.

O seriálu The Romanoffs jste mohli slyšet minulý rok ve spojitosti s kauzou kolem Harveyho Weinsteina. Tento hvězdně obsazený titul, za kterým stojí autor kultovních Mad Menů Matthew Weiner, se dočkal stejně jako film The Current War náhlého odložení. Jak to bude s mezinárodní premiérou filmu o rivalství mezi Edisonem a Teslou, není jisté, ale premiéra vyhlížených The Romanoffs se uskuteční na Amazonu 12.10. První recenze nejsou kdovíjak kladné, ale i tak se na drama s Aaronem Eckhartem, Kathryn Hahn a Christinou Hendricks v hlavních rolích těším.

Na hororovém seriálu The Haunting of Hill House mě zaujalo především jméno tvůrce a režiséra Mikea Flanagana, který již několikrát ukázal svůj hororový um. Jeho prequel Ouijy s podtitulem Zrození zla považuji za jeden z nejlepších hororů předloňského roku. Minulý rok pro Netflix natočil ve stínu To zapadlou adaptaci Kingova románu Gerald's Game. Letos se na Netflix vrací se svým desetidílným seriálem The Haunting of Hill House a zdá se, že se hororový fanoušci mají opět nač těšit.

12. října se představí i nový komiksový seriál Titans. Tento DC seriál tentokrát není pod záštitou stanice CW, ale rovnou pod Netflixem. Pokud se však těšíte na další komiksový seriál z ranku Daredevila či Punishera, tak uberte své nadšení. Z prvních trailerů to spíše vypadá na hybrid mezi teenagersky pojatými komiskovkami od CW a „dospěláckou“ tvorbou Netflixu. Sami se přesvědčte v přiloženém traileru.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu