Nepropásněte: TOP 11 premiér druhého říjnového týdne

Nepropásněte: TOP 11 premiér druhého říjnového týdne | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 56 obrázků
Na jaké seriálové premiéry se můžete těšit od 9. do 14.10?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Filmové premiéry na Netflixu 10.-12.10.

Nejenom seriály je Netflix živ. Druhý říjnový týden si přes tohoto streamovacího giganta odbude premiéru trojice filmů, které stojí za pozornost. Upřímně mě mrzí, že si snímky Apostle a 22 July nebudu moci vychutnat v kině, ale můžeme být alespoň rádi, že tyto filmy díky Netflixu vůbec vznikly.

Divácky nejméně atraktivním snímkem z této trojice je drama The Kindergarten Teacher, jehož premiéra je nastavena na 12.10. Krom zvučného jména Maggie Gyllenhaal (Temný rytíř, Vrtěti ženou), která ztvární hlavní roli, se na první pohled není nač těšit. Životem znuděná učitelka Lisa (Maggie Gyllenhaal) zjistí, že jeden z jejích žáků ve školce by mohl být „géniem poezie“. Lisa je jím tak fascinována, že začne bojovat proti zanedbávající péči rodičů. Brzy ovšem zjistí, že by tím mohla riskovat svou kariéru i rodinu, pokud bude nadále zasahovat do rozvoje mladého talentu.

Mnohem zajímavěji zní mysteriózní Apostle od režiséra akčního Raidu 1 a 2 Garetha Evanse. Ten si od akčňáků odskočil k drsně vyhlížejícímu thrilleru s Danem Stevensem (The Guest, Kráska a zvíře) v hlavní roli. Soudě dle výživného traileru, který nešetří brutalitou a krvavými sekvencemi, se zřejmě Gareth Evans nebude držet zpátky a já pevně věřím, že nás 12.10. čeká solidní krvavá žánrovka.

Tím největším trademarkem Netflixu se ovšem 10.10. stane Paul Greengrass (Kapitán Phillips, Jason Bourne) s životopisným dramatem 22 July pojednávajícím o nejtragičtějším teroristickém útoku v Norsku. Breivikův útok, při kterém zabil 77 lidí, byl letos už jednou zpracován snímkem Utøya, 22. července, který měl premiéru na festivalu ve Varech. 22 July se však bude od tohoto filmu lišit zejména tím, že se bude odehrávat ve třech časových rovinách a bude se více zabývat samotnou postavou Breivika.

V galerii si můžete prohlédnotu obrázky a plakáty ke všem zmiňovaným seriálům a filmům dle pořadí jednotlivých kapitol. 

 

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu