Daredevil: Trailer na 3. řadu je konečně tady. Co přinesl?

Daredevil: Trailer na 3. řadu je konečně tady. Co přinesl? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
První trailer se snaží z Ďábla z Hell’s Kitchen udělat toho špatného.

Po několika krátkých teaserech, plakátech a fotkách vydal Netflix první oficiální trailer na 3. sérii Daredevila, nejlépe hodnocený seriál z MCU. Trailer trochu více poodhaluje, co v pokračování uvidíme. Některé postavy ukazuje v překvapivém světle, avšak v zásadě se drží temného pojetí dosavadních teaserů. Trailer se především zaměřuje na snahu Wilsona Fiska (Vincent D’Onofrio) zničit Ďábla z Hell’s Kitchen, ukázat ho veřejnosti jako padoucha a sebe jako zachránce města. Matt Murdock (Charlie Cox) naproti tomu obléká svůj starý černý převlek a po událostech v The Defenders se snaží zabránit páchanému násilí, ovšem postupně ztrácí víru ve spravedlnost.

Největší překvapení si však připravuje konec traileru, ve kterém můžeme vidět někoho úplně jiného než Matta v obleku Daredevila. Postava pod maskou je herec Wilson Bethel, který měl podle dřívějších informací hrát dalšího ikonického záporáka - Bullseye. V komiksech Bullseye nesnáší Daredevila a udělal by cokoliv, aby ho dostal na dno, což může souviset právě se snahou udělat z Daredevila toho špatného. Vše pak nasvědčuje tomu, že Kingpin a postava Bethela spolu budou spolupracovat.

Krátké záběry dostáváme i na vedlejší postavy Foggyho Nelsona (Elden Henson) a Karen Page (Deborah Ann Woll). Otázka je, jak moc budou do příběhu zapojení, když jim je věnován v propagaci zatím velmi malý prostor. Klíčový však může být jejich vztah k Mattovi a potřebná podpora, kterou bude potřebovat. Nový showrunner Erik Oleson také prozradil, že Matt Murdock bude po událostech v The Defenders v rozporuplném stavu, bude mít problémy ve víře, ve svých schopnostech a na začátku série nebude v nijak dobrém stavu.

V komentářích dejte vědět vy, zda vás trailer zaujal. Za mě osobně jde o nejočekávanější seriálovou věc do konce roku.

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 06.10.2018 09:01
Úžasný prostě úžasný.....fisk a bullseye, to bude jizda
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu