The Boys: Seznamte se s hlavními záporáky

The Boys: Seznamte se s hlavními záporáky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Pomáhání záchranářům či návštěva nemocných dětí. To všechno je jen zatracený divadlo. 

Super násilná adaptace komiksu od Gartha Ennise se představuje v prvním videu. The Boys, o kterých jsme vás již dříve informovali, na Comic Conu v New Yorku ukázali nový plakát s hlavními záporáky (který najdete v galerii) - skupinou zvanou Sedmička (The Seven). Kromě toho bylo k vidění i promo video firmy s názvem Vaught Company, která finančně stojí za Sedmičkou. Říkáte si, jak mohou být tito superhrdinové záporáky? Pak si počkejte na konec videa, kde vám The Boys sdělí svůj názor na video.

V komiksech je totiž Sedmička parta zhýralých superhrdinů, kteří navenek působí stejně jako ve videu, ve skutečnosti jsou však parta nebezpečných individuí zneužívající svoje schopnosti. Tým tvoří vůdce Homelander (Anthony Starr), nováček týmu Starlight (Erin Moriarty), the Deep (Chace Crawford), Black Noir (Nathan Mitchell), Queen Maeve (Dominique McElligot) a A-Train (Jesse T. Usher). V klipu také můžeme vidět Elisabeth Shue jako Madelyn Sitwell, viceprezidentku Vaugh Industries.

The Boys: Super násilná komiksová adaptace má zelenou
 

Comic Con také oficiálně potvrdil, že seriál bude mít rating R, tedy ten nejvyšší. Jde o logický krok, jelikož předloha je super násilná, sexuální a opravdu pro dospělé. Seriál by se podle producenta Evana Goldberga a showrunnera Erica Kripkeho neměl držet nijak zpátky od komiksu jako např. Preacher. Příběh se zaměří především na postavy a výpravu, stejně tak jako na akci a urážení lidských hlav. První trailer by měl být zveřejněný co nejdříve, abychom si mohli udělat lepší obrázek. Datum premiéry zatím nevíme, nicméně vše by mělo začít příští rok na službě Amazon Prime.

The Boys sledují skupinu The Boys vedenou Billy Butcherem (Karl Urban), která je pověřena CIA kontrolovat zhýralé superhrdiny a skupinu zvanou The Seven. Na první pohled klasické superhrdiny, na ten druhý však zvrácené existence zneužívající své schopnosti. Předloha je ultra násilná, nechybí sprostá mluva a sex. V dalších rolích se objeví Karen Fukuhara, Laz Alonso, Jack Quaid a Tomer Capone. V záporných rolí Sedmičky se objeví Anthony Starr, Erin Moriarty, Chace Crawford, Nathan Mitchell, Dominique McElligot a Jesse T. Usher. Seriál bude mít premiéru někdy v roce 2019 na službě Amazon Prime.

Zdroj: Amazon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu