The Little Drummer Girl: Super trailer na stylovou špionážní novinku

The Little Drummer Girl: Super trailer na stylovou špionážní novinku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 32 obrázků
Fanoušci Nočního recepčního, zpozorněte. Blíží se další adaptace knihy od Johna le Carrého.

O minisérii The Little Drummer Girl jsem do minulého týdne neslyšel. Hvězdami napěchovaná špionážní novinka ovšem vyrukovala se stylovým trailerem, který vám okamžitě zaryje datum premiéry do podvědomí. Minisérie The Little Drummer Girl je adaptací stejnojmenného románu špionážního klasika Johna le Carrého, což je mimochodem autor předlohy minisérie Noční recepční s excelentním Tomem Hiddlestonem (Avengers) v hlavní roli.

Nepropásněte: TOP 11 premiér druhého říjnového týdne
 

Titul The Night Manager je v mé TOP desítce nejlepších seriálů předloňského roku a mám velkou radost, že první napínavá upoutávka na The Little Drummer Girl vypadá neméně zajímavě. Samotný trailer hýří tajemnou atmosférou a nic dějově zásadního se z něj naštěstí nedozvíte. V upoutávce samozřejmě nejvíce poutá pozornost Alexander Skarsgård (Sedmilhářky, Mute).

Tento švédský rodák ze známé herecké rodiny Skarsgårdů není jediným zvučným jménem v obsazení. Dále se v traileru mihne vždy výrazný Michael Shannon (Tvář vody) s pořádným knírem a pohledná Angličanka Florence Pugh (Lady MacBeth), která v minisérii ztvární hlavní roli mladé herečky, která se stane dvojitou agentkou.

Šestidílnou minisérii natočil oceňovaný jihokorejský režisér Chan-wook Park, který stojí za tituly jako Komorná, Old Boy nebo Žízeň. Pro tohoto režiséra se navíc jedná o první televizní projekt. Premiéra je nastavená na 21.11. na BBC a AMC. V galerii si můžete prohlédnout promo fotky, plakáty a nespočet screenů z traileru.

Zdroje: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu