Živí mrtví: Kdo si myslel, že zabije Ricka?

Živí mrtví: Kdo si myslel, že zabije Ricka? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Na hlavní postavu Ricka se chystá vzpoura. Jak na to reagoval člen obsazení?  

Pozor, článek obsahuje spoilery k 9. sérii.

Po minulé 3. epizodě 9. řady neumírajícího seriálu Živí mrtví začala situace kolem hlavní postavy Ricka razantně houstnout. Namísto života v míru se komunity přeživších začaly bouřit a celou situaci převzala (opravdu démonická) dvojce Daryl a Maggie. Tento převrat sil se však budoval už delší dobu.

Živí mrtví: 3. díl 9. série přináší nečekané zvraty
 

Zhruba od druhé poloviny předešlé 8. řady. Ta navíc vrcholila šokujícím momentem, kdy se obě postavy společně s Ježíšem dohodnou na vzpouře proti Rickovi. Tato scéna navíc působila dost tíživým, až nepříjemným dojmem. Není tedy divu, že si představitel postavy Daryla, Norman Reedus, začal myslet: „Můj Bože. Zabiju Ricka. Buďto já jeho nebo on mě.“

Necelou hodinu před natáčením této scény bylo totiž Reedusovi řečeno, že si v ní zahraje. Původně v ní neměl vůbec vystupovat. Když se tedy dozvěděl onu nečekanou novinku, nechápal, o čem to tvůrci mluví. Přišlo mu to zkrátka tak vyhrocené, že si usmyslel, že tento rozpor mezi ním a jeho dlouholetým kamarádem Rickem později přejde ve vraždu.

U tohoto tématu ovšem herec neskončil a rozmluvil se i o současném vztahu mezi jeho postavou a Rickem, který je nyní doslova napnutý až k prasknutí. Dle jeho vysvětlení jsou Daryl i Maggie v tomto zničeném světě příliš dlouho na to, aby následovali někoho, s kým rozhodně nesouhlasí v jeho názorech. Rick byl v podstatě zaslepen zármutkem (po smrti jeho syna) a tolik snaží, aby všichni žili v míru, že neposlouchá lidi kolem sebe.  

Zdroj: thewrap

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu