Zaklínač: Cavill Coby Geralt dle představ fanoušků

Zaklínač: Cavill Coby Geralt dle představ fanoušků | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Zveřejněná podoba Geralta fanouškům příliš nevoní. Představujeme vám ho tedy na novém fan artu, který více odpovídá diváckým představám. Koukněte v galerii.

Když bylo ve středu zveřejněno první video, které odhaluje Henryho Cavilla v roli Geralta, většina fanoušků se shodovala v tom, že má k tomu hernímu velmi daleko. Na Geralta má prý až příliš jemné rysy a působí moc mladě. Mnoho zahraničních i českých fanoušků Zaklínače se navíc shodlo, že vypadá spíše jako Legolas z Pána prstenů než jako Geralt. BossLogic, fan artový umělec, proto vytvořil Cavillův portrét, který se pokusil upravit tak, aby coby Geralt odpovídal více představám potenciálních diváků Zaklínače. Dodělal mu jizvu, strniště a tak celkově se postaral o jeho hrubší look.

Zaklínač: Henry Cavill jako Geralt odhalen na prvním videu
 

Porovnejte v galerii podobu Geralta, kterou nám naservíroval Netflix, a tu, kterou počítačově vytvořil BossLogic, umělec, kterého sledují a opěvují i samotní tvůrci připravovaného Zaklínače. Který Geralt se vám líbí víc?

Jedno však musíme Netflixu a Lauren Hissrich, scenáristce, nechat. Neustálým vyvolávánímn fanouškovských bouří a diskuzí, přidáváním příspěvků a komentářů na Twitter a vypouštěním hoaxů dělají připravovanému seriálu takové promo, že se rozhodně nemusí bát o nezájem diváků. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 7

Fimi. | 06.11.2018 08:25
Hoši já vůbec nevím která bije, četl jsem jeden komiks a moc mě to nechytlo. Můžete mi dát nějaké základní info o tomto univerzu?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu