NEPROŠVIHNĚTE! TOP 9 prosincových premiér, které vám nesmí utéct

NEPROŠVIHNĚTE! TOP 9 prosincových premiér, které vám nesmí utéct | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 65 obrázků
Co byste si neměli nechat ujít před koncem letošního roku?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7

Filmové premiéry na Netflixu

Po vzoru předchozích přehledů se i nyní v poslední kapitole zaměřím na filmové premiéry na Netflixu. Streamovací gigant to z filmovou produkcí myslí vážně a poslední půl rok servíruje každý měsíc několik zajímavých filmových premiér, které nikde jinde neuvidíte.

Prvním pánem na holení je Andy Serkis, jehož druhý režijní počin Mowgli: Legend of the Jungle se nelítostně přesunul na Netflix. Studio Warner Bros. namísto ohlášené kino premiéry zvolilo cestu úprku skrz Netflix, a tak se další nákladné adaptace Knihy džunglí dočkáme pouze na televizních obrazovkách. Těžko říct, zda je to dobře nebo ne. Osobně jsem Disneyho verzí od režiséra Iron-Mana úplně ohromený nebyl, ale ani trailery na Serkisova Mauglího mě zcela neoslovily. Zda se jedná o nejlepší adaptaci Knihy džunglí, se dozvíme již 7.12.

První predikce na Oscary zahrnují i snímek Alfonse Cuaróna Roma. Nejosobnější film mexického režiséra se dočkal nadšených ohlasů na všemožných filmových festivalech a bude zajímavé sledovat, zdali bude aspirovat na jednu z hlavní cen snímek, který v kinosále viděla jen hrstka vyvolených a zbytek až doma přes Netflix. Zda nás čeká predikovaná pecka, se dozvíme 14.12.

Poslední filmovou premiérou je podivný žánrový mix Bird Box, který po premiéře Tichého místa již nezní tak originálně. Synopse na ČSFD zní následovně: „Když tajemná síla zničí světovou populaci, je jen jediná věc jistá: Když ji uvidíte, vezmete si život. Tváří v tvář neznámému, Malorie (Sandra Bullock) nalézá lásku, naději a nový začátek. O tohle všechno ale během lusknutí prstu přijde. Musí se svými dvěma dětmi utéct a plout po zrádné řece, aby našla možná poslední místo na zemi, které jim může nabídnout úkryt. Ale aby přežili, musí tuto riskantní dvoudenní cestu podstoupit se zavázanýma očima.“ Korm Sandry Bullock ve filmu uvidíme Sarah Paulson a Johna Malkoviche.

V galerii si můžete prohlédnout plakáty a promo fotografie ke všem zmiňovaným premiérám.

 

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu