Daredevil: Čtvrtá řada se měla začít natáčet v únoru a za zrušení nemůže Marvel

Daredevil: Čtvrtá řada se měla začít natáčet v únoru a za zrušení nemůže Marvel | Fandíme seriálům
Netflix / Marvel
Zobrazit další 2 obrázky
Alespoň to tvrdí jedna z hereček.

Netflix se v posledních týdnech pustil do rušení marvelovských seriálů. Začalo to Iron Fistem, následoval Luke Cage a překvapivě byl po třech řadách odpískán také Daredevil

Ale přestože se mluví o tom, že šlo o rozhodnutí Marvelu (prý proto, že Netflix chtěl výrzně snížit počet epizod), tak herečka Amy Rutberg (Marci Stahl) tvrdí něco jiného: 

"Mé kontakty v Marvelu byly velmi překvapeny. Jakékoliv spekulace o tom, že to bylo rozhodnutí Marvelu, jsou mylné. Myslím, že to bylo čistě rozhodnutí Netflixu. Zdrojem jsou osobní rozhovory s lidmi z vysokých pozic u Marvelu. Byli překvapeni. Slyšeli jsme zvěsti, že se mělo s produkcí začít brzy v únoru 2019. Je trochu nezvyklé, že jste tak daleko s plánováním a dojde ke zrušení seriálu, což mě vede k myšlence, že Netflix hodně řešil, zda seriál zrušit nebo ne. Odhaduji, že to nebylo snadné rozhodnutí."

Určitě jde o rozhodnutí, které zasáhlo spoustu fandů, kteří sepisují petice a doufají, že se Daredevil vrátí. Pokud ne na Netflixu, tak na nově vznikající streamovací platformě Disney+. I když to může být velmi obtížné s ohledem na to, že smlouva Marvelu údajně zakazuje dva roky použít postavy ze seriálů, které produkoval Netflix (více v našem předchozím článku).

Zdroj: Inverse

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

NoProblem | 17.12.2018 15:31
Ja v tom problém nevidím... Dva roky nie sú desať rokov. Marvel má plno iných street heroes, o ktorých môže za dva roky spraviť seriál, štýlom podobný DD (Moon Knight,....), po dvoch rokoch môže kľudne zapojiť DD a spraviť aj ďalšiu sériu už pod Disney+... Možno si to predstavujem veľmi jednoducho, ale možnosť tu je...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu