Daredevil: Charlie Cox poprvé promluvil o zrušení

Daredevil: Charlie Cox poprvé promluvil o zrušení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Samotný představitel slepého hrdiny konečně dal průchod svým pocitům. Co médiím řekl?

Zrušení Daredevila přišlo před několika týdny jako blesk z čistého nebe a ještě dnes pořádně nevíme, co přesně k němu vedlo a kdo ho měl na svědomí. Vzhledem k popularitě a všemožným kampaním za záchranu se zdálo, že utnout seriál v nejlepším by bylo šílenství, ale stalo se. V podobných situacích se bezprostředně po zrušení začínají objevovat reakce od členů obsazení a tvůrčího týmu, ani k tomu ale v tomto případě nedošlo. Své pocity krátce shrnuli pouze Deborah Ann Woll (Karen) a jeden ze scenáristů, všichni ostatní bohužel zarytě mlčeli. Nyní se na téma konečně otevřeli Charlie Cox, Daredevil samotný, a showrunner Erik Oleson.

Recenze: Třetí Daredevil je nejlepší Marvel seriál posledních let
 

Začněme s Olesonem. Ten se totiž na rozdíl od Coxe k seriálu přidal až ve 3. řadě. Přesto se mu povedlo seriál opět pozvednout a vystřelit do výšin, kam předtím nikdy nedosáhl. O své pocity se rozhodl podělit na Twitteru a jedna zpráva mu na to ani zdaleka nestačila. Ve svém dlouhém souboru poděkování si vychválil spolupráci se všemi jednotlivými herci, vyzdvihl dílo svého scenáristického týmu, všech členů štábu, kaskadérů, zvukových designerů a hudebních skladatelů a na konec si nechal i všechny fanoušky, kteří mu každý den dávali k práci motivaci. Celé jeho vyjádření najdete ve zdrojích pod článkem.

Cox promluvil přímo s Entertainment Weekly a nebál se ukázat emoce: „Většina z nás čekala, že budeme pokračovat dál. Já určitě ano. Pravdou je, že jsme v sobě pořád měli dost příběhů, které jsme chtěli vyprávět, a i když zrušení rozumím, jsem z něj velmi smutný. Tak prostě business funguje. Tyhle postavy ale pro lidi hodně znamenají. Je zvláštní uvědomit si, že už si možná Matta Murdocka nikdy nezahraju. Připadá mi to bizarní, protože posledního čtyři a půl roku byl obrovskou součástí mého života.“ Musíme tedy doufat, že má Disney s postavou do budoucna nějaké plány a hodlá Coxovu verzi znovu přivést na světlo. Byla by ho totiž strašlivá škoda.

Zdroje: Erik Oleson, EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu