Netflix dává největší ránu fanouškům. Daredevil byl zrušen!

Netflix dává největší ránu fanouškům. Daredevil byl zrušen! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Zdálo se to nemožné, ale stalo se. Ďáběl z Hell’s Kitchen končí.

V pátek ráno jsme vás informovali, jak úpěnlivě fanouškovská základna bojuje za to, aby Netflix konečně dal 4. řadě Daredevila zelenou. Jejich velká twitterová kampaň ale bohužel přijde nejspíš vniveč. Ano, titulek jste si přečetli správně. Seriál o komiksovém Muži beze strachu, který před několika lety vdechl život televiznímu Marvelu, byl právě zrušen!

Recenze: Třetí Daredevil je nejlepší Marvel seriál posledních let
 

Zpráva přišla v noci ze čtvrtka na pátek prostřednictvím serveru Deadline, jemuž se povedlo získat i oficiální prohlášení samotné streamovací služby: „Marvelův Daredevil se pro 4. řadu na Netflix nevrátí. Na poslední sezónu jsme nesmírně hrdí, a i když to může být pro mnohé fanoušky zdrcující, podle nás by bylo nejlepší skončit na vrcholu. Děkujeme showrunnerovi Eriku Olesonovi, všem scenáristům, skvělým pracovníkům, úžasnému hereckému obsazení včetně Charlieho Coxe jako Daredevila a jsme vděční všem divákům, kteří seriál během let podporovali.“ To ale není všechno. Na rozdíl od předchozích dvou zrušených seriálů Luka Cage a Iron Fista to opravdu vypadá, že se protentokrát nevylučuje šance na případný comeback někdy v budoucnosti, ať už to bude kdekoliv. Ve sdělení totiž dále stojí: „Přestože na Netflixu seriál skončil, tři dosavadní série na něm ještě roky zůstanou a postavy z Daredevila budou žít dál v budoucích projektech studia Marvel.

Co si tedy z posledních pár řádků vyjádření odnést? Kdo ví. Vzhledem k tomu, že Disney, který postavu vlastní, plánuje začátkem příštího roku přivést na trh svou vlastní streamovací platformu Disney+, by si mohl velice populární Daredevil najít nový domov právě tady. Nebo bychom si troufli být malinko naivní a doufat v to, že se postavy chopí samotný Kevin FeigeMarvel Studios a přivede ji vůbec poprvé i do svých celovečerních filmů? Dejte vědět do komentářů, jaká varianta, pokud nějaká, by se vám zamlouvala nejvíc. Ve videu a v galerii si můžete zavzpomínat na nejlepší momenty seriálu.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Carnage | 01.12.2018 19:53
No třetí seriál v jednom měsíci a od Marvelu a ze stejnýho universa to nemůže být náhoda. Nějaký plány s tim Marvel rozhodně má a myslim si že zrušení Jessicy a Punishera už je taky naplánovaný potom co dojde k odvysílání jejich posledních sérií... u Iron Fista to bylo snad týden a něco potom co byla venku druhá sérka. Akorát teda opravdu nevím jestli na Disney+ plánujou mít seriály s ratingem R jako měl Netflix. Pokud by chtěli tyhle postavy osekat na pegi13 tak budou mít asi problém a stejně tak kdyby chtěli tyhle postavy dostat nějak do MCU - stejný problém.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu