Daredevil: Bullseye se představuje v novém videu ke 3. řadě

Daredevil: Bullseye se představuje v novém videu ke 3. řadě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Konečně také víme, kolik epizod bude nová série obsahovat.

Marvel a Netflix nepřestávají s propagací nejnovější série Daredevila, která je rozhodně nejočekávanější věcí od Marvelu po zbytek roku. Po prvním plnohodnotném traileru je tu opět nové video a podobně jako se jedno z dřívějších zaměřilo na Kingpina (Vincent D’Onofrio), to nejnovější nám představuje druhého záporáka, kterému se Matt Murdock (Charlie Cox) postaví.

Oficiálně je tak potvrzeno, že postava, kterou hraje Wilson Bethel, je z komiksů další ikonický Daredevilům protivník Bullseye a v show bude operovat pod jménem Agent Poindexter. Z videa je patrné, že seriálový Bullseye se drží svého komiksového originálu. Můžeme zahlédnout jeho komiksové logo ve tvaru terče na kšiltovce, je zručný ve vrhání předmětů a dokáže sejmout bez mrknutí oka několik chlapů, což z něj dělá víc než vyrovnaného protivníka pro Daredevila. Kingpin o něm mluví jako o talentu, který doposud neviděl, a potvrzuje tak jejich spolupráci. Postava působí opravdu nebezpečně a Ďábla z Hell’s Kitchen se mu podle některých záběrů opravdu podaří dostat na kolena.

Vyrojily se také spekulace o tom, zda 3. sérii přežije Karen Page (Deborah Ann Woll). Nejbližší ženská postava pro Matta je v komiksech totiž zavražděna právě Bullseyem a její smrt by mohla způsobit zajímavý cliffhanger. Po smrti Elektry (sice nepotvrzené, avšak zatím ji můžeme považovat za mrtvou) by to byla již druhá milovaná žena, kterou by Matt ztratil v krátké době.

A konečně také víme, jak dlouhá 3. série bude. Nedávná druhá série Iron Fista se zkrátila na 10 dílů, a přineslo to pouze pozitiva. Nejnovější Daredevil však touto cestou nepůjde a napěchovaný příběh bude mít opět 13 dílů. Zde se sluší připomenout, že právě Daredevil jako jediný neměl s tímto počtem epizod nikdy problém s natahováním děje a prostojem. V komentářích dejte vědět jak na vás seriálový Bullseye působí a v galerii se podívejte na jeho vzhled na fotkách.

Daredevil: Trailer na 3. řadu je konečně tady. Co přinesl?
 

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu