Daredevil: Fanoušci rozjeli kampaň za obnovu seriálu, přidejte se

Daredevil: Fanoušci rozjeli kampaň za obnovu seriálu, přidejte se | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Diváci dávají jasně najevo, na kterém z komiksových Netflix seriálů jim záleží nejvíc.

Pokud by si měli komiksoví čtenáři nebo klidně jen běžní diváci vybrat, který z šesti dosavadních Netflix seriálů podle hrdinů od Marvelu mají nejraději a k němuž by se s největší radostí zase vrátili, zlatou medaili by si bezkonkurenčně odnesl Daredevil. Příběh slepého právníka, jenž se po nocích prohání po střechách s maskou na hlavě a snaží se udělat ze své milované čtvrti lepší místo, si už od roku 2015 užívá absolutně perfektních ohlasů a aktuální 3. řadu většina lidí považuje za tu vůbec nejlepší. Proč už tedy více než měsíc čekáme na oznámení, zda se můžeme začít těšit na další pokračování? Ti nejvěrnější z fanoušků si tuto samou otázku pokládají také a myslí si, že se Netflix jednoduše nemůže rozhodnout, co se seriálem dělat. Vzali proto iniciativu do vlastních rukou.

Recenze: Třetí Daredevil je nejlepší Marvel seriál posledních let
 

Kvůli obavám, že by se mohl Daredevil připojit k Lukeovi Cageovi a Iron Fistovi na seznamu zrušených seriálů, odstartovala jedna fanouškovská skupina kampaň za účelem dát Netflixu vědět, že si 4. řadu opravdu přejeme. Založili vlastní web a momentálně se snaží o svých plánech uvědomit co nejvíce lidí. Co přesně se chystají udělat? Vyzívají všechny čtenáře, aby každý pátek mezi polednem a druhou hodinou odpolední amerického času (pro nás mezi šestou a osmou hodinou večerní) zamířili na Twitter a tweetnuli zprávu #RenewDaredevil (#ObnovteDaredevila). Jejich cílem je dostat tento hashtag do kategorie trendy a ukázat tím, jak moc o čtyřku všichni stojí. Následně nabádají, aby čtenáři zprávu šířili i po svých ostatních sociálních sítích. Jestli tedy ve čtvrtého Daredevila tajně doufáte, je načase to odtajnit. V pátek večer zapněte Twitter a jen pište. Uvidíme, jestli se nakonec záměr vydaří.

V galerii si můžete prohlédnout bannery, kterých kampaň k dosažení svého cíle používá. Odkaz na web kampaně najdete pod videem v kolonce zdroje.

Zdroj: Renewdaredevil.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

schonecek | 30.11.2018 08:57
Tomas kocis: Článek byl napsán ještě před zrušením. O zrušení samotném bude brzy novinka také.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu