Stranger Things: David Harbour čekal, že seriál bude fiasko

Stranger Things: David Harbour čekal, že seriál bude fiasko | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Představitel oblíbené postavy šerifa Hoppera nám dovolil nahlédnout do svých těžkých začátků v seriálu.

David Harbour si v roce 2019 už potřetí střihne svoji ikonickou roli šerifa Jima Hoppera v nové řadě seriálu Stranger Things. Ta tento rok dorazí výjimečně s předstihem už ve slunném létě, a i když se premiéra rychle blíží, žádné oficiální fotky ani malinká ukázka zatím nebyly zveřejněny. Jediné, s čím se nyní musíme spokojit, je rozhovor, ve kterém nám herec povykládal o svých začátcích v seriálu. Co prozradil?

Když jsme natáčeli zhruba tak čtvrtou epizodu, myslel jsem si – jo, na tohle nikdo koukat nebude.“ V nedávném podcastu svoji vzpomínku doplnil slovy: „Myslel jsem si, že... nejsem dobrý a tohle není dobré. Všichni jsme tvrdě pracovali, ale byli jsme v bublině. Prostě jsem si říkal, chápete, kvůli dlouhé řadě neúspěchů jsem byl velmi cynický. Byla to jedna z příležitostí, kde byla má očekávání velmi nízká. A než to vyšlo, byl jsem vystrašený.“

Stranger Things: Harbour coby Hopper prohrál sázku a oddával na svatbě
 

Hercův skepticismus se dá lehce vysvětlit, protože ještě před tímto seriálem se protloukal řadou neúspěšných i lehce úspěšnějších titulů, takže asi chápete, že když začal hrát v seriálu, kde se dělo spousta divných věcí, asi si řekl, že to bude pěkná blbost. A dokonce ještě pár týdnů před uvedením na svém názoru trval. Tuto situaci také popsal:

Hrál jsem roli s jedním chlapem, který byl v jednom velmi úspěšném televizním pořadu. A tři týdny, než zveřejnili Stranger Things, nebyly v New Yorku vůbec žádné reklamy. Ani na autobusech, nic. Ani týden před uvedením - nikde žádné reklamy. Mluvil jsem s tím chlapem a říkal jsem mu: Nejsou tu žádné reklamy. Je to zlé znamení? A on na to - oni to pohřbili. Snaží se to pohřbít. Říkal jsem si – můj Bože. Můj jediný zk****ný záběr a oni pohřbívají můj pořad. A pak to přišlo a bylo to jako zázrak. Nyní (tvůrci) tvrdí, že to udělali záměrně. Aby se lidé, co to objeví, o to podělili se svými přáteli.“ Takže konec dobrý, všechno dobré.

Zdroj: Mentalfloss

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

nečtenář | 19.01.2019 14:36
Vždyť taky fiasko je...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu