The Punisher: První teaser odhaluje datum premiéry

The Punisher: První teaser odhaluje datum premiéry | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
K tomu plakát a pohled do duše hlavního záporáka.

Oči seriálových fanoušků Marvelu se nyní upínají na druhou sérii The Punishera, která přijde za pár týdnů. Doteď jsme nevěděli, kdy přesně, nový teaser trailer však odhaluje datum premiéry, která se uskuteční v pátek 18. ledna.

Teaser nic moc zásadního neodhaluje, pouze poukazuje, na vztah kterých dvou postav se nová řada zaměří - Franka Castla (Jon Bernthal) a jeho bývalého nejlepšího přítele, nyní největšího nepřítele Billy Russoa (Ben Barnes). Ten se ve druhé řadě plně převtělí do své komiksové podoby, kterou je záporák Jigsaw se svými typickými jizvami po celém obličeji. Kromě jeho se pak Frankovi postaví i náboženský fanatik v podobě Joshe Stewarta.

Netflix zveřejnil i další video, na kterém můžeme vidět Billyho Russoa při terapii, kde si zakrývá svůj zjizvený obličej maskou. Tu bude i podle fotek z natáčení v určitých pasážích série používat. Představitel role, Ben Barnes, už dříve prozradil, že jeho postava v seriálu nebude oslovována jako Jigsaw, nicméně z komiksové předlohy si vezme jeho roztříštěnou a psychopatickou mysl.

V galerii se také mrkněte na nový plakát. Jelikož zbývají nějaké dva týdny do premiéry, je jasné, že plnohodnotný trailer nás čeká v průběhu příštího týdne, tak se nezapomeňte zastavit.

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu