Hra o trůny: Kdo byl na place poslední řady největší uplakánek?

Hra o trůny: Kdo byl na place poslední řady největší uplakánek? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Hra o trůny si naposled vybere svoji dávku silných emocí. 

Konec kralování Hry o trůny na obrazovkách bude obrovská neopakovatelná událost, která nenechá jedno oko suché. Jak už je zvykem, nejvěrnější fanoušci se sejdou, aby společně prožívali poslední okamžiky se svými oblíbenými postavami a pravděpodobně k tomu budou potřebovat sadu kapesníčků. Nejsou ale jediní. Emocemi se nešetřilo ani na druhé straně barikády, na filmovém place. Na tom někteří herci strávili více jak devět let natáčením a jejich kolegové se pro ně stali jakousi druhou rodinou, takže loučení s nimi rozhodně nebyla jednoduchá záležitost. Na toto téma se rozpovídala jedna z hlavních hvězd seriálu Lena Headey, hrající královnu Cersei.

Hra o trůny: Přehled výroků herců o 8. sérii
 

Ta před pár dny propagovala na festivalu Sundance svou novou filmovou komedii Fighting With My Family, kde si mimochodem zahrála po boku Dwayna „Rocka“ Johnsona. Ovšem jedná se o čistě americkou záležitost, takže česká distribuce se nekoná. Nevadí, Netflix pomůže. Při této příležitosti tedy neodvratně přišla řeč i na finále Hry o trůny. Herečka byla optána, jakými emocemi si procházela při čtení scénáře. K tomu ovšem pouze dodala, že při natáčení mívali opravdu velká společná čtení a že ji všichni ti lidé budou docela chybět. Přece jenom, je to už devět let. Více bohužel o svých pocitech nechtěla prozradit, protože by musela zabíhat do spoilerů.

Jaké otázce se ovšem zcela otevřela, byla otázka týkající se herce, který si na place nejvíce pobrečel. Celkem jasně padl prst na Kita Haringtona aka Jona Snowa. Ten se středobodem posměchu stává docela často, hlavně díky jeho lásce ke svým vlasům. Tentokrát to ovšem bylo za jeho přehnanou přecitlivělost. Tak co, kdo z vás se k němu přidá a neodpustí si kapičku slz?

 Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu