Minirecenze: 15. epizoda 12. série Teorie velkého třesku

Minirecenze: 15. epizoda 12. série Teorie velkého třesku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Spravili jsme si chuť po té zrůdnosti z minulého týdne?

Pozor, článek obsahuje spoilery k 12. sérii!

Odpověď je ano, spravili jsme si chuť. Po 14. epizodě, která by měla být navždy zapomenuta, přichází neuvěřitelně svěží a vtipný díl, který zároveň posouvá děj nějak smysluplně kupředu. Kromě toho, že se Raj s Howardem vydají do střediska NASA, kde mají zaplacený simulovaný stav bez tíže. Vezmou s sebou i své drahé polovičky. Ovšem zatímco Anu je upřímně natěšená, Bernadette jede jen z důvodu, aby dokázala svému manželovi, že ji nezná tak dobře, jak si Howard myslí a že ona sama má dost odvahy. Co je ale důležitější, že po menší odmlce se vracíme k Leonardovi a jeho slibu, že bude biologickým otcem dítete Zacka a jeho ženy. V této epizodě se ještě díky přítomnosti otce Penny řeší celkový problém, kdy Penny děti nechce. 

Teorie velkého třesku: 7 věcí, které by se ve 12. řadě měly vyřešit

Dvě věci, které mě velice potěšily. Jednak navazujeme na rozjetou dějovou linku, která vnáší do vztahu Leonarda a Penny opět nějaké drama, nějaký konflikt, nějaký děj. Konečně se u nich zase něco děje. Spousta zajímavých dějových linek nikam nevedla, proto jsem rád, že tato nebyla zametena pod koberec. No a druhá věc... vtip. Opravdu ze srdce jsem smál snad u každé scény, což se mi nestalo hodně dlouho. Při sledování této epizody máte opět pocit, že sledujete starý dobrý sitcom, kde hlavní roli hrají vypointované vtipy a originální gagy. Jestli mě dokázala rozesmát prachobyčejná scéna, ve které si Sheldon prostě jen chystá snídani? Ano, rozesmála mě. Protože vy jako divák prostě víte, že to určitě není všechno a zatímco si Sheldon chystá vločky s mlékem, vy se postupně začínáte culit, protože víte, že se něco vtipného prostě stane. 

Tato hra s divákem je příklad dobré režisérksé práce, která dokázala vystavět epizodu tak, že je svěží, vtipná a originální a rozhodně bych ji mohl zařadit na dosavadní vrchol finální série. 

Na kompilaci nejlepších hlášek se můžete podívat ve videu. Galerie tradičně nabízí screeshoty a momenty z epizody.

 

Naše hodnocení
9/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu