Vikingové: Kdo stojí za zrušením seriálu po 6. sérii?

Vikingové: Kdo stojí za zrušením seriálu po 6. sérii? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Z čí strany přišlo rozhodnutí seriál po 6 sezónách ukončit?

Začátkem ledna jsme vás informovali, že seriál Vikingové zakončí svůj příběh 6. sérií. Dále pokračovat nebude. Michael Hirst, tvůrce scénáře, teď osvětlil, kdo se takto vlastně rozhodl: "History Channel nezrušil Vikingy. Proč by chtěl někdo rušit jednu z nejúspěšnějších a největších televizních show?" řekl v rozhovoru pro TV Guide poté, co byl odvysílán závěrečný díl 5. série.

Sám scenárista prý po dlouhých 7 letech práce na seriálu přirozeně dospěl k závěru, že nastal čas ságu důstojně ukončit. Konkrétně k tomu dospěl po 89 napsaných epizodách. Jediné, co si vždy přál, bylo, aby mohl legendu o Ragnaru Lothbrokovi a jeho synech dotáhnout do konce a to se mu povedlo. Natáčení 6. série skončilo loni v listopadu. Hirst však potvrdil zprávy o tom, že už se horečně diskutuje o pokračování v trošku jiné formě. 

Vikingové: "Nezabíjej Lagerthu," prosí tvůrce fanoušci
 

"Velmi intenzivně o tom právě s MGM a stanicí History diskutujeme, abychom mohli začít co nejdříve natáčet. Pokračování Vikingů by měl tvořit stejný kreativní tým s tím rozdílem, že břímě psaní většiny epizod neponesu já, ale Jeb Stuart, úžasný americký scenárista, který má na kontě třeba Smrtonosnou past. Já se nicméně budu na seriálu dále podílet" prozradil.

6. řadu seriálu Vikingové mohou fanoušci očekávat v druhé polovině tohoto roku. Níže zhlédněte ukázku. V galerii si prohlédněte samotného tvůrce, Michaela Hirsta.

Zdroj: TVGuide

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

1 | 16.04.2022 23:32
555
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu