Doom Patrol: Plnohodnotný trailer je tu, premiéra už dnes!

Doom Patrol: Plnohodnotný trailer je tu, premiéra už dnes! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Tým podivínů jde do akce proti… nikomu?

Komiksovku Doom Patrol u nás na webu hodně sledujeme už jen proto, že je z dílny DC Universe, na které jsme mohli vidět slušné Titans a která chystá např. Swamp Thing. Dlouho předlouho fanoušci čekali na plnohodnotný trailer, nakonec však přichází netradičně až těsně před premiérou prvního dílu. Ta se odehraje již dnes v nočních hodinách, takže naše první dojmy čekejte ke konci víkendu.

Komiksovka Doom Patrol se blíží: Co je prapodivný tým vlastně zač?
 

Jediný trailer má delší stopáž a soustředí se na představení všech důležitých postav, jejichž příběh je skoro stejný jako v komiksech. Show bude mít 15 dílů, a tvůrci tak dají prostor všem postavám, které jsou opravdu zajímavé spolu s jejich netradičními schopnostmi a zajímavými backstory. Zároveň se také soustředí na boj proti záporákovi Mr. Nobodym (Alan Tudyk), ve kterém se poté reflektuje snaha podivínů a netradičních postav v roli superhrdinů, co musí zachránit den. I díky tomu nám seriál nabídne jak vážné tak humorné momenty.

V hlavních rolích seriál potáhnou Timothy Dalton jako The Chief, Brendan Fraser jako Robotman či Matt Bomer jako Negative Man. Dále jsou členy týmu Elasti-Girl (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero) a Cyborg (Joivan Wade). Objeví se i další postavy z komiksů. Pokud Doom Patrol neznáte a komiksovky vás baví, pak rozhodně dejte Doom Patrol šanci.

Zdroj: DC Universe

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu