Doom Patrol: Teaser na další originální komiksovku od DC

Doom Patrol: Teaser na další originální komiksovku od DC | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
K tomu také nové plakáty se všemi členy a datum premiéry.

Seriál Titans od DC Universe dospěl ke svému finále tento víkend a celkově se dá říct, že minimálně z fanouškovského pohledu se jednalo o úspěch. Není tak divu, že věci se na streamovací službě hýbou kupředu a dalším seriálem, který uvidíme, bude Doom Patrol. Tým zvláštních hrdinů, který se nám představil v páté epizodě Titans, si vysloužil vlastní sérii, do které získalo studio partu zajímavých jmen jako Timothy Dalton, Brendan Fraser či Alan Tudyk. Nejnověji byl zveřejněn vánoční teaser, který nám představuje jednotlivé postavy tak, jako bychom se dívali na Addamsovu rodinu komiksového světa.

Teaser se nese v příjemném a zábavném duchu vánočních svátků a potvrzuje, že atmosféra, která provázela Doom Patrol v seriálu Titans, ho bude provázet i celým jejich sólovým počinem. Poprvé navíc získáváme pohled na dva členy týmu - Cyborga, kterého hraje Joivan Wade, a Crazy Jane, kterou hraje Diane Guerrero. Teaser také odhaluje datum premiéry seriálu, které bude už za necelé dva měsíce - v pátek 15. 2. 2019. DC Universe se tak drží pátečních premiér, které se jí zřejmě osvědčily u Titans.

Co se týče mě osobně, Titans pro mě byli pozitivním překvapením a na další produkci této streamovací služby se těším. I když je Doom Patrol možná méně známým komiksovým týmem, zajímavá jména a autentické postavy mě donutily se o seriál více zajímat. Lepší obrázek si samozřejmě uděláme až z traileru, který by měl být zveřejněný nejspíše v příštích dvou týdnech. V galerii se určitě mrkněte na stylové retro plakáty jednotlivých postav a v komentářích dejte vědět, jak na vás tento tým nesourodých komiksových postav působí v hrané podobě.

Zdroj: DC Universe

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu