The Umbrella Academy: Sedm (ne)hrdinů zachraňuje svět

The Umbrella Academy: Sedm (ne)hrdinů zachraňuje svět | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Sedm sourozenců z dysfunkční rodiny musí odložit stranou staré rodinné křivdy, jestli mají mít nějakou šanci zachránit lidstvo před blížícím se armageddonem

V roce 1989 došlo za záhadných okolností během jediného dne k 43 nevysvětlitelným porodům. A to u žen, které neměly nic společného a den předtím nevykazovaly žádné známky těhotenství. Neuvěřitelný fenomén na sebe přitáhl pozornost celého světa, včetně výstředního miliardáře Sira Reginalda Hargreevese, který sedm z těchto dětí „adoptoval“  a založil tzv. Umbrella Academy, která měla jeho svěřence připravit na budoucnost, kdy bude potřeba zachránit svět. Tým se ale v průběhu času kvůli odlišnostem svých členů rozpadl. Nyní, o mnoho let později, se jeho zbývající členové znovu potkávají na pohřbu svého adoptivního otce, který byl za záhadných okolností zavražděn. Právě myšlenka najít jeho vraha a odvrátit blížící se apokalypsu je po letech donutila znovu spojit síly, navzdory osobním antipatiím a minulosti, která ukrývá celou řadu rozjitřených ran.

Další superhrdinský kousek do rozrůstajícího se imaginárního světa Netflixu si odbyl svou premiéru 15. února. Recenze na první - desetidílnou - sérii jsou zatím s menšími výhradami vesměs pozitivní. Dole se můžete podívat na oficiální trailer. V hlavních rolích se objeví Ellen Page, Mary J. Blige, Cameron Britton nebo Tom Hopper. Seriál má na starosti jako hlavní showrunner Steve Blackman (Fargo).

Zdroj: Comingsoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu