Star Wars: Vader: Jak bude Mace Windu vypadat?

Star Wars: Vader: Jak bude Mace Windu vypadat? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Rozhodněte o vzhledu oblíbeného Jedie! Navíc máme příslib opravdu epického souboje.

Po delší době se konečně zase dozvídáme něco nového o druhé epizodě fan-made série s Darth Vaderem (první epizodu naleznete zde). Tentokrát se převážná část novinek týká Mace Windua, o jehož výskytu a vzhledu ve druhé epizodě se s námi podělil tvůrce celého projektu, youtuber Star Wars Theory. Nejprve něco k tomu, jaký Mace Windu nyní vlastně je a jak jej ovlivnily události z filmové Epizody III: Pomsta Sithů.

Na základě slov Star Wars Theory nemá být Mace Windu úplně tím Macem Winduem, kterého si pamatujeme z Epizod I-III. Události z Pomsty Sithů totiž tohoto mocného Jedie velmi ovlivnily. Přestože Windu svá zranění z Epizody III přežil (minimálně tedy v této sérii), dává si za vinu to, co se od jeho zdánlivé smrti stalo. Ne ovšem z toho pohledu, že by se k Anakinovi choval špatně, což mohlo podnítit jeho rozhodnutí zradit všechny Jedie. Naopak.

Star Wars: Vader: Exkluzivní rozhovor s českým spolutvůrcem série
 

Mace je toho názoru, že kdyby na Anakina v onen osudný moment Epizody III vůbec nebral ohledy a Palpatina by jednoduše zabil, vše by bylo úplně jinak. Sithský lord by byl poražen, nevypukl by rozkaz 66 a Jediové by nezemřeli. Ke všem těmto událostem nicméně došlo a Maceův zmíněný přístup k věci způsobí, že bude ještě agresivnější než kdy dřív. To sehraje svou roli i v nastávajícím souboji mezi ním a Darth Vaderem, který by měl být něčím opravdu výjimečným.

Pak je na řadě samotný vzhled Mace Windua. O ten se s námi podělil Star Wars Theory v níže přiloženém videu, ve kterém můžeme vidět jednu ze zvažovaných variant. Kromě jizev v obličeji je Winduova róba nyní mnohem tmavší a obsahuje malé zlaté linie Electrumu. Ty má Mace Windu i na svém meči, přičemž v tomto užití označují mistra Jedie. Nicméně podstatné je, že Star Wars Theory chce, abychom se k tomuto návrhu vyjádřili. Jelikož je série dělaná především pro fanoušky, tak je klíčové, aby se výsledek líbil co největšímu počtu z nich. Své názory tedy můžete vyjádřit v komentářích přiloženého videa či třeba na Instagramu tohoto youtubera.

A ještě jedna novinka na závěr. Star Wars Theory se také zmínil o tom, že brzy dostaneme nějaký teaser trailer na druhou epizodu, který sice bude celý vytvořen pomocí speciálních efektů (druhá epizoda se totiž ještě nenatáčí), takže by mělo jít zkrátka o něco krátkého, co ale určitě potěší. Tento teaser by mohl vyjít už 4. května, což by dávalo smysl vzhledem k tomu, že 4. května je svátek Star Wars (May the 4th), ale uvidíme. Samotná druhá epizoda by se měla začít natáčet přibližně v září. 

Zdroj: StarWarsTheory 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

DanielFF | 18.03.2019 11:31
Johnatan44: Díky moc za upozornění, nějak jsem si to popletl s letošním Star Wars Celebration :D Opraveno ;)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu