Star Wars: Vader: Třetí teaser trailer je tady

Star Wars: Vader: Třetí teaser trailer je tady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Nová série je již za rohem a třetí upoutávka nás nadále úspěšně navnazuje. 

První epizoda velké fanouškovské série s Darthem Vaderem vyjde na YouTube již za velmi krátkou dobu, a tak vám po dvou nedávno vydaných teaser trailerech přinášíme další čerstvou novinku, která se týká zveřejnění již třetího teaser traileru. Není to tedy ještě stále plnohodnotný trailer, přesto nás ale obohacuje novými dialogy a jedním novým (dlouhým) záběrem.

Star Wars: Natáčí se série o Darthu Vaderovi
 

Celý teaser je doprovázen hlasem Dartha Vadera (Jesse Gomez), který hovoří primárně o tom, že chce dostat určitého Jedie. S velkou pravděpodobností by mělo jít o Mace Windua, který podle této fanouškovské série svá zranění v Epizodě III-Pomsta Sithů přežil. Podle dříve dostupných informací by se ovšem Windu v první části ještě objevit neměl, takže možná zde bude figurovat ještě nějaký jiný Jedi, o kterém zatím nevíme.  

Co se týče vizuálů, můžeme vidět křižníky Impéria nad jakousi rudou planetou. Nelze ještě zcela jasně říci, o kterou planetu se jedná, může to být buď Mustafar, nebo Geonosis, nicméně planeta Mustafar se zdá být pravděpodobnější. Následně vidíme Vaderovu prvotní stíhačku využívající design stíhaček Jediů, která se chystá skočit do hyperprostoru. Třetí teaser působí minimálně za mě doposud nejlépe a je vidět, že v oblasti speciálních efektů si dali všichni v tvůrčím týmu velmi záležet. Nevypadá to sice úplně tak, jako kdyby to dělalo velké studio typu Disney, nicméně v oblasti fanouškovských počinů se jedná o něco opravdu mimořádného.

První epizodu s názvem Shards of the Past (Střípky minulosti) uvidíme již 20. 12., tedy téměř za dva týdny. Těšíte se?

Zdroj: StarWarsTheory

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu