Star Wars: Vaderova série má skladatele a datum vydání

Star Wars: Vaderova série má skladatele a datum vydání | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
K tomu první oficiální fotka z úvodní epizody a plakát, které najdete dole v galerii.

Ve starším článku zde jsme vás informovali o tom, že se chystá vysokorozpočtová fanouškovská série o Darthu Vaderovi. Série má být rozdělena na pět částí, přičemž ta první vyjde již letos v prosinci. A nyní konečně známe přesné datum - první část uvidíme 20. 12., tedy čtyři dny před Štědrým dnem. Zároveň víme něco o speciálních efektech a také to, kdo bude hudebním skladatelem této série. Jelikož se jedná o vysokorozpočtový projekt, tak se na ničem nešetří, čili celá produkce (a postprodukce) je téměř nerozeznatelná od práce skutečného filmového studia. A právě proto zde máme i odborníky na speciální efekty a hudbu. O post skladatele se ucházelo několik nadějných kandidátů, přičemž vítězem se stal Jacob A. Cadmus, jehož skvělou hudbu si můžete poslechnout níže pod článkem.

A co se týká speciálních efektů, o těch se můžete alespoň částěčně přesvědčit dole v galerii, kde je první zveřejněná fotka z úvodní epizody (zároveň na konci galerie najdete první plakát v celé své kráse). Podle Youtubera Star Wars Theory, který za celým projektem stojí, ještě není fotka ani celá scéna plně dokončena, nicméně i tak nám dává možnost udělat si nějaký obrázek o tom, co od první epizody v rámci rozpočtu očekávat. Samotný Star Wars Theory nám závěrem ještě řekl, že by měl brzy vyjít první trailer. Můžete tedy počítat s tím, že až vyjde, tak jej rozhodně najdete tady na našem webu. 

Líbí se vám hudba? Těšíte se na sérii s Darthem Vaderem?

Zdroj: StarWarsTheory

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Anonym | 04.12.2018 20:48
No třeba jim nerupnou cévky a nemusí se soudit třeba pokud to je od fanoušků ten seriál tak třeba pomůžou producentům na pokračování hlavní ságy star wars protože vydavatelé hledají podobný věci. Že třeba je můžou vzít když to bude mít více zájemců něco podobného vidět. Třeba se pletu. Pokud to bude mít větší sledovanost.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu