Star Wars: Resistance: První trailer sbírá negativní hodnocení

Star Wars: Resistance: První trailer sbírá negativní hodnocení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Dostáváme první náhled na nový seriál z předaleké galaxie. Je ale nyní o co stát? 

S prvním trailerem na seriál Star Wars: Resistance si dávali Disney a Lucasfilm opravdu na čas, jelikož se má začít vysílat již v říjnu. Konkrétně má jít první hodinová epizoda na obrazovky 7. října a překvapivě přímo na Disney Channel, nikoli na Disney XD, jako tomu bylo u seriálu Star Wars: Povstalci. Ale zpátky k samotnému traileru. Jak se tedy povedl?

Star Wars: Hraný seriál má být o Mandalorianech a další novinky
 

Inu, jedná se v podstatě o teaser trailer, nikoli o plnohodnotný trailer, takže máme k dispozici pouze jednu minutu nových záběrů. Jak to u Star Wars videí na YouTube bývá, teaser začal získávat zhlédnutí jako na běžícím páse. Nicméně ta odezva už není tak dechberoucí. Respektive je, ale ne v tom dobrém slova smyslu. Pokud se totiž podíváme na poměr líbí/nelíbí, tak palce dolů mají dost navrch. A i ti největší optimisté na sociálních sítích z prvního teaseru zrovna neskákají nadšením do vzduchu. Proč tomu tak je? Prvním důvodem je určitě animace. Tvůrci se totiž rozhodli, že se trochu inspirují stylem anime, a tak jsme dostali něco mezi ním a seriálem Star Wars: Povstalci. Osobně mi výběr animace nevadí zas tolik jako mnohým, nicméně musí se uznat, že velmi pestré barvy jsou místy až celkem rušivé.

S velmi pestrými barvami a celkovým stylem animace souvisí také to, že nový seriál bude zcela určitě cílit primárně na mladší publikum. Tomu ostatně také nahrávala již výše zmíněná informace, že seriál poběží na Disney Channel. A pak je tu poslední a podle mě nejzásadnější problém, který se týká samotného příběhu. Ve zkratce zní oficiální synopse takto: Hlavní protagonista Kazuda (Christopher Sean) je mechanikem a také velice dobrým pilotem. Díky svému příteli Yeagerovi se dostane k pilotovi Odboje, Poe Dameronovi (Oscar Isaac), který jej vyšle na stanici Colossus za účelem špehovat tajemný První řád. Soustředit se na špionáž a letecké souboje sice může být pro nový seriál celkem originální, zároveň se tím ale obírá o témata jako je Síla, Jediové atd., což jsou vždy ty největší taháky, které oba předchozí seriály měly. A jak je vidět, mnoho fanoušků začíná nyní vnímat, že pouhá témata špionáže a leteckých soubojů dost možná nebudou stačit na to, aby se seriál stal opravdovým trhákem.

Je toho tedy celkem dost, a to jsme ještě neřekli všechno. I přes to je ale podstatné říct to, že jsme stále ještě neviděli ani první epizodu, a tak bychom s finálním hodnocením měli ještě určitě počkat. Kdo ví, třeba nás všechny seriál alespoň po stránce příběhu nakonec překvapí. Jak to vidíte vy? Myslíte, že bude nový seriál nakonec povedený, jako jeho dva předchůdci, nebo tentokrát šlápli tvůrci vedle? Ozvěte se v komentářích. Přikládáme zmiňovaný teaser.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

.Karel | 23.08.2018 01:15
Bla bla bla. To že něčemu dají (Solo) nálepku Star Wars přece neznamená, že to bude Star Wars a lidi se z toho zeserou. Jsem rád, že se to co tvrdím od Síla se probouzí už projevuje dostatečně zřetelně.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu