Star Wars: Resistance: Kdy nový seriál uvidíme?

Star Wars: Resistance: Kdy nový seriál uvidíme? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Víme, kdy uvidíme Star Wars: Resistance a k tomu máme první obrázek znázorňující známé a nové postavy (viz galerie).

Letos k nám přiletí nový seriál s názvem Star Wars: Resistance, o kterém jsme toho zatím věděli velmi málo. V podstatě nám byly odhaleny pouze čtyři základní informace - seriál se má odehrávat pár let před filmem Star Wars: Síla se probouzí, vedle několika známých postav z tohoto filmu se mají do středu dění dostat i nové postavy, má jít o 2D animovaný seriál a v poslední řadě jsme měli seriál očekávat někdy v druhé polovině roku. Nyní přicházíme s několika novinkami, které všechny tyto původní zprávy rozšiřují.

Star Wars Resistance: Máme důvod se těšit?
 

Zaprvé už máme celkem jasno, kdy seriál uvidíme. Pevně stanovené datum má být ještě upřesněno, nicméně už teď je jasné, že seriál bude mít premiéru v říjnu. V druhé novince se pak dozvídáme více o postavách a stylu animace v jednom. Před pár dny byl totiž během Disneyho prezentace ve Francii představen artwork, který si můžete prohlédnout pod tímto článkem. Artwork znázorňuje na pravé straně kladné a na levé straně záporné postavy nového seriálu. V popředí našich kladných postav je Kazuda Xiono, který bude pilotem níže vyobrazené zlaté stíhačky a zároveň bude hlavní postavou seriálu. Za Kazudou vedle ostatních zatím nepojmenovaných postav a droida BB-8 se pak nachází Poe Dameron, kterému propůjčí hlas jeho filmový představitel Oscar Isaac.

Na straně záporáků se pak v popředí představuje další nám již známá postava. Jedná se tentokrát o kapitánku Phasmu, kterou taktéž namluvila její filmová představitelka, Gwendoline Christie. Kolem Phasmy vidíme stormtroopery, stíhačky TIE a jakousi postavu v červené zbroji, která velmi připomíná pretoriánské gardisty Nejvyššího vůdce Snoka z filmu Star Wars: Poslední z Jediů. Zda je to ovšem doopravdy pretoriánský gardista, či někdo úplně jiný, to prozatím nelze s jistotou říct. V poslední řadě nám pak samotný artwork potvrzuje, že seriál skutečně použije 2D animaci a krásně nám nastiňuje, co od nového seriálu můžeme čekat, ať už vizuálně či tematicky.

To je tedy prozatím vše. Vzhledem k poměrně rychle se blížící premiéře ovšem můžeme zcela jistě brzy očekávat mnohem více podrobností včetně nových obrázků a dost možná i nějakého toho traileru. O všech těchto nadcházejících novinkách vás budeme průběžně informovat. Jak se vám líbí nově zveřejněný artwork? Těšíte se na Star Wars: Resistance, který má přijít už v říjnu?

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Fimi. | 02.10.2018 13:51
Erik až ji koupí nějaká televize, a budou jo někde dávat. Do té doby ne
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu