Fear the Walking Dead: Datum premiéry 5. série

Fear the Walking Dead: Datum premiéry 5. série | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
AMC oficiálně ohlásila datum premiéry 5. série spin-offu k mateřskému seriálu Živí mrtví.

Než stanice AMC v pondělí vypustí do světa první teaser na 5. sérii Živí mrtví: Počátek konce (Fear the Walking Dead), přišla oficální zpráva, že premiéra 5. řady je naplánována na 9. červen tohoto roku. Fanoušci chodících mrtvol si novou sérií spin-offu mohou zkrátit čekání na 10. řadu mateřského seriálu Živí mrtví, jehož 9. série bude zakončena poslední šestnáctou epizodou. Ta se bude jmenovat "The Storm" a bude navazovat na zatím poslední šokující epizodu, která měla název "The Calm Before."

Živí mrtví: 15. díl 9. řady přináší pohromu i naději zároveň
 

Oficiální synopse 5. série: Skupina má jasný cíl. Najít další přeživší a zkusit udělat ze světa trochu lepší místo. S neústupným odhodláním vede Morgan Jones skupinu filozofií zakořeněnou v dobrosrdečnosti, komunitě a naději. Každý věří, že pomoc jiným jim umožní vypořádat se s temnou minulostí. Ale důvěra nebude tak snadno dosažitelná. Na misi s cílem pomáhat ostatním budou hrdinové vystaveni zkoušce, když se ocitnou v nezmapovaném území a budou muset čelit duchům své minulosti a svému strachu. Skupina zjistí, že pouze když budou čelit svému strachu, mohou nalézt úplně jiný způsob, jak žít. Takový, který je navždy změní.

Morgan Jones je jedna z nejdéle žijících postav ve světě Živí mrtví. Předtím, než se ukázal v Počátku konce, byl jedním z klíčových charakterů mateřského seriálu. Byl to on, kdo v pilotním díle nasměroval Ricka Grimese na cestu za nalezením své rodiny. Poté se v seriálu ještě párkrát objevil a jakožto člen alexandrijské komunity byl svědkem bojů s Neganem. Právě události kolem války s milovníkem baseballových pálek ho přiměly odejít na cestu s cílem najít své místo ve světě.

První trailer na 5. řadu Počátku konce bychom měli vidět v pondělí 1. dubna poté, co si odbyl své představení na WonderConu. AMC na Twitteru láká na "něco VELKÉHO." Můžeme se dohadovat, co chce stanice odhalit, možná se jedná o novou postavu nebo snad dokonce oznámení třetího seriálu z světa Živí mrtví. Nechejme se překvapit. 

Níže se můžete podívat na prodloužený teaser na finále 9. řady Živí mrtví. To by mělo být velké, jak slibují tvůrci, a po velice povedené sezóně bych tomu i věřil.

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu