The Mandalorian: Kdy uvidíme první záběry, potenciál druhé série a další novinky

The Mandalorian: Kdy uvidíme první záběry, potenciál druhé série a další novinky | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Plus nové podrobnosti o rolích Wernera Herzoga a Taiky Waititiho.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Za poslední dobu se shromáždila řada novinek o připravovaném seriálu z předaleké galaxie The Mandalorian. Pojďme se na ně podívat.

Mandalorian míří na Star Wars Celebration

Největší událost pro fanoušky Star Wars se po dvou letech vrací a bude větší než kdy dřív. Star Wars Celebration tento rok proběhne mezi 11. a 15. dubnem a stane se tak historicky nejdelší Celebration vůbec. Během pěti dnů se v americkém Chicagu sjedou fanoušci Hvězdných válek z celého světa a budou mít možnost se setkat s herci, účastnit se soutěží cosplayů, ale také se na diskuzních panelech dozvědět novinky a informace o připravovaných projektech. Tyto panely budou vysílány i na oficiálních sociálních sítích, takže ani my o nic nepřijdeme.

Jeden z panelů se zaměří na první hraný Star Wars seriál The Mandalorian. Ten proběhne v neděli 14. 4. mezi 18. a 19. hodinou našeho času. Diskuzí nás provede scenárista a výkonný producent seriálu Jon Favreau a režisér pilotu a výkonný producent Dave Filoni. Pravděpodobně se objeví i nějací speciální hosté z řad herců a ostatních režisérů. Kromě odhalení dosud nezveřejněných informací je velice možné, že uvidíme i první záběry - ty akcionáři Disneyho stejně uvidí již 11. 4. na speciální akci.

Mimo Mandaloriana bude mít svůj panel také Epizoda IX, a to již v pátek 12. 4. ve stejný čas. Mluvit se bude i o seriálech Klonové války, Povstalci a Odboj, počítačové hře Jedi: Fallen Order a zábavních parcích Galaxy's Edge.

Možnost druhé sezóny

Vypadá to, že jsou Lucasfilm a Disney zatím se seriálem spokojení, protože podle zdrojů HN Entertainment již teď přemýšlejí o druhé sezóně a jsou jí připraveni dát zelenou. Server netuší, zda se případné pokračování bude věnovat stejným postavám, nebo budou představeny postavy úplně nové, zároveň je prý velká šance, že se Jon Favreau vrátí do role scenáristy a producenta.

Dnes není obnovení seriálu na další sezóny ještě před premiérou zas tak neobvyklé, dělá to tak například Netflix. Když k tomu přičteme fakt, že se jedná o jednu z vlajkových lodí připravované streamovací platformy Disney+, nemáme tomu důvod nevěřit.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu