Mandalorian: Kdy uvidíme první zveřejněný materiál?

Mandalorian: Kdy uvidíme první zveřejněný materiál? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Disney pomalu zahajuje operaci "killing Netflix". 

Netflix si může užívat poslední rok na výsluní, protože už za rok se ho bude snažit svrhnout z trůnu streamovací služba velkého myšáka, Disney+. Tam se nyní střádají nejpopulárnější značky, které má Disney momentálně na stole a s příchozí posilou Foxu jich bude mít k dispozici ještě více. Momentálně se na nás řítí hned několik seriálů z marvelovského universa, ovšem jako první by měly dorazit Star Wars se svým Mandalorianem.

První fotka s hlavním hrdinou seriálu už sice dorazila, ale pořádnou nálož zveřejněného materiálu bychom měli dostat až v dubnu. Tuto informaci zveřejnil web Variety díky rozhovoru s digitálním editorem tohoto seriálu, Toddem Spanglerem. Ten prohlásil, že první velké představení služby Disney+ se chystá na 11. dubna. Není náhodou, že toto datum se zároveň překrývá s každoroční akcí Star Wars Celebration, kde bude představen i Mandalorian.

Mandalorian: Kdo všechno si zahraje v nových Star Wars?
 

Není tedy vyloučené, že se zde fanoušci dočkají nějakých bližších detailů, fotek nebo rovnou celého traileru. Protože je ale uvedení seriálu na obrazovky stále v nedohlednu, počítal bych maximálně s menším teaserem. Krom Mandaloriana zde bude představen i připravovaný hraný film Lady a Trump, který bude remakem staré pohádkové klasiky. Větším lákadlem se ovšem beze sporu stane představení nových marvelosvských seriálu, které ale kvůli svému brzkému vývoji nic zásadnějšího nenabídnou.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu