Příšerky s.r.o. se vrátí v seriálové podobě na Disney+

Příšerky s.r.o. se vrátí v seriálové podobě na Disney+ | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
John Goodman a Billy Crystal se vrátí v ikonických animovaných rolích.

Připravovaná streamovací služba od Disneyho ohlásila seriálovou verzi Příšerek s.r.o. s názvem Monsters at Work (Příšerky v práci). Animované Příšerky s.r.o. se objevily v kinech již v roce 2001 a následně se Pixar vytasil s prequelovou Univerzitou pro příšerky před pěti lety, která i přesto, že nedosáhla kvalit prvního dílu, utržila v kinech mezinárodně 744 milionu dolarů. Je tak poněkud překvapivé, že namísto ohlášení třetího dílu se diváci dočkají seriálové verze.

Daredevil: Disney+ nevylučuje, že "zachrání" marvelovské seriály z Netflixu
 

Možná, že má Disney pod čepicí a animovaným Příšerkám v práci věří natolik, že na seriál následně naváže celovečerním filmem, ale to zatím pouze spekulujeme. Hlavní devizou seriálu je potvrzení návratu Billyho Crystala (The Comedian) a Johna Goodmana (Captive State), kteří opět namluví ústřední role Mikea Wazowskiho a Jamese P. "Sulleyho" Sullivana. Příšerky v práci by se měly odehrávat šest měsíců po událostech prvního filmu.

I když se v seriálu dočkáme Mikea a Sullyho, tak hlavním hrdinou bude nová postava Tylor Tuskmon s hlasem Bena Feldmana (Superstore, Silicon Valley). Tylor je mladý mechanik pracující ve společnosti Příšerky s.r.o., jehož snem je stát se nejlepším vtipálkem jako jsou pro něj Mike a Sully. Dalšími potvrzenými herci jsou: John Ratzenberger, který opět namluví Yetiho a novou nespecifikovanou postavu Bernarda; Jennifer Tilly jako Celia Maeová; Bob Peterson jako dvojče jeho původní postavy Roze; Kelly Marie Tran, jako nejlepší Tylorova kamarádka Val; Henry Winkler, který namluví Tylorova šéfa Fritze, a Aisha Tyler jako Tylorova máma Millie.

Služba Disney+ odstartuje již letos, ale Příšerek v práci se dočkáme až v průběhu příštího roku. O dalších novinkách vás budeme průběžně informovat. Příšerky si můžete připomenout níže původním trailerem na první film.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Příšerky s.r.o.

28.10.2001 | USA
Komedie, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu