The Mandalorian: Po prvním featurettu unikl online také první trailer

The Mandalorian: Po prvním featurettu unikl online také první trailer | Fandíme seriálům
Zvědavost fanoušků byla nasycena. Krátce po sobě jsme se dočkali hned dvou ochutnávek ze Star Wars seriálu The Mandalorian.

Po prvním featurettu ze seriálu The Mandalorian, kde nás tvůrci vzali do zákulisí natáčení a ukázali nám prvních několik záběrů, unikl online i první trailer, taktéž promítaný za zavřenými dveřmi na Star Wars Celebration. Sledujte, dokud nebude smazaný.

V podstatě se jedná spíše o teaser, který nám ovšem dopřává první pohled na spoustu věcí. Především si můžeme detailně prohlédnout zbroj Mandaloriana (Pedro Pascal) spolu s jeho zajímavě vypadající vesmírnou lodí. Dále se nám nabízí pohled na postavu, kterou hraje Gina Carano. Obě tyto postavy by se měly podle všeho spojit, jejich první setkání ale zřejmě nebude zrovna růžové, jak můžeme v teaser traileru vidět.

Dále si můžeme všimnout mnoha Stormtrooperů, ať už těch, které známe, nebo zcela úplně nových. Znamená to tedy, že i když bylo Impérium před několika lety poraženo, v některých částech galaxie má ještě stále své přívržence. Dále vidíme jak nové, tak staré mimozemšťany, nové vychytávky ze zbraňového arzenálu, námezdního lovce/droida IG-88 z původní trilogie a nakonec také pár detailních záběrů na Mandalorianovu zbraň, jejíž design vychází ze zbraně užité ve Star Wars Holiday Specialu z roku 1978.

I v rozmazané kvalitě je patrné, že minimálně z produkčního hlediska bude seriál na vysoké úrovni, takže se nemusíme bát, že by šlo o nějakého chudého příbuzného. Cítit je i výrazný westernový nádech, který byl tak blízký především Nové naději. Můžeme jen doufat, že se upoutávka brzy objeví v nějaké oficiální podobě, abychom si ji mohli prohlédnout lépe. 

„Po Jangovi a Boba Fettovi přichází do světa Star Wars další válečník. Seriál The Mandalorian se odehrává po událostech zničení druhé Hvězdy smrti a před zrozením Prvního řádu. Sledujeme těžkosti a strasti osamělého pistolníka při jeho putování ve vzdálených koutech galaxie, daleko od pravomocí Nové republiky…“

Scénář napsal Jon Favreau, režírují Deborah Chow, Rick Famuyiwa, Taika Waititi, Bryce Dallas Howard a Dave Filoni. Hudbu složí Ludwig Göransson. Hlavní roli si zahraje Pedro Pascal. K němu se přidají Carl Weathers, Gina Carano, Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Werner Herzog, Omid Abtahi a Emily Swallow. Datum premiéry je stanovené na 12. 11. 2019.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

?? | 15.04.2019 09:30
Je jasne ze nezostane len pri prvej serii :) dufam ze v seriali uvidíme aj boj o moc v radach imperia.. a postavy ako Gallius Rax, alebo do kanonu vratia velkoadmirala Thrawna. Z lovcom by som rad videl Bosska, IG-88, Zuckua a 4-LOM
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu