Sedmilhářky: První trailer odhalil přesné datum premiéry

Sedmilhářky: První trailer odhalil přesné datum premiéry | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 24 obrázků
Návrat oceňovaných Big Little lies se blíží, nechte se navnadit první upoutávkou.

Stanice HBO se konečně vytasila s první minutovou upoutávkou k očekávanému pokračování Sedmilhářek (Big Little Lies) a odhalila divákům přesné datum premiéry 2. řady. Ta se uskuteční necelé dva týdny po konci Hry o trůny 9.6. Trailer sází na zajetou skladbu Cold Little Heart od Michaela Kiwanuky z úvodní znělky seriálu. Postupně gradující upoutávka poodhaluje traumata a zápolení postav s jejich nevyřešenou temnou minulostí. Největším lákadlem je pak několik scén s novou postavou Mary Louise Wright v podání oscarové divy Meryl Streep (Božská Florance, Akta Pentagon: Skrytá válka).

Sedmilhářky: První pohled na Meryl Streep
 

Mary vtrhne do životů ústředních hrdinek se snahou zjistit, jak zemřel její syn Perry (Alexander Skarsgård). Pro ústřední hrdinky představuje postava nebezpečí a může zamíchat aktuálním děním. Mary konfrontuje hlavní hrdinky již v upoutávce se slovy: „Můj syn je mrtvý. Chci vědět, co přesně se tu noc stalo.

Tvůrci již dříve nepřímo potvrdili, že druhá sezona bude poslední. Snad diváky tak na konci nebude čekat žádný cliffhanger, avšak pouze uspokojivé završení dění v malebném městečku Monterey. Všechny důležité postavy včetně jejich představitelek se vracejí i ve 2. řadě. Hvězdné obsazení tvoří: Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Laura Dern a Adam Scott. V galerii si můžete prohlédnout screeny z traileru a promo fotografie ke 2. sérii. Jak myslíte, že dopadne druhá řada úspěšné série? Dejte nám vědět v komentářích.

Zdroje: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu