Hra o trůny 8: Představitel Sama se rozpovídal o významu svojí postavy

Hra o trůny 8: Představitel Sama se rozpovídal o významu svojí postavy | Fandíme seriálům
Podle Johna Bradleyho má Sam větší vliv, než byste čekali.

Internet žije Hrou o trůny. Legendární seriál se před týdnem vrátil po dvou letech na obrazovky a první epizoda svedla dohromady většinu postav. Shlednání se se starými známými bylo hlavní náplní epizody, která zatím jen přípravila půdu pro pořádný rozjezd. S příjezdem dračí královny na Zimohrad ale nepřišla jen nervózní atmosféra, ale i špatné novinky pro Samwella Tarlyho. Ten se přímo z úst Daenerys dozvěděl, že jeho otec a bratr zemřeli na její rozkaz, když se odmítli podřídit. Emotivní impusl vedl Sama k tomu, aby svému příteli Jonovi vyjevil pravdu o jeho skutečné identitě.

Herec John Bradley, který už od první série Samwella ztvárňuje, se v rozhovoru rozpovídal o tom, že jeho postava má větší význam, než by se na první pohled mohlo zdát. "Už jsme mnohokrát mohli vidět, že Sam má na Jona obrovský vliv," říká Bradley a odkazuje na jednu epizodu z první série. "Sam tehdy domlouval Jonovi, jak je důležité být náměstkem samotného Lorda velitele, protože se toho může hodně naučit. Jon tehdy svůj názor nakonec změnil."

Jon bude muset v sérii učinit těžká rozhodnutí a jak sám Bradley přiznává, nějaké ovlivňování ze strany Sama určitě čekat můžeme. Herec se pak rozpovídal o motivaci svojí postavy v osmé sérii: "Pokud jde o všechnu pomoc, kterou se Sam snaží Jonovi a ostatním poskytnout, jde mu především o pomoc sobě samému," pokračuje herec a dodává, že všechno, co Sam dělá je především snaha ochránit sebe, Gilly a malého Sama. "Je to manipulátor, jako všichni ostatní  Zájmy své, Gilly a malého Sama staví před zájmy všech ostatních, je to pro něj nejdůležitější věc na světě."

Další epizoda bude mít premiéru už dnes v noci, tak uvidíme, zda Sam do událostí zasáhne znovu.

Zdroj: TV Line

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu