Teorie velkého třesku: V 19. epizodě čelí Amy vidině velkého úspěchu

Teorie velkého třesku: V 19. epizodě čelí Amy vidině velkého úspěchu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Amy čelí následkům svého výbuchu a Howard si pořídil moped.

Pozor, článek může obsahovat spoilery k 12. sérii.

Finálová série Teorie velkého třesku pomalu finišuje a už je znát, že seriál tak tak lape po dechu. Příběh nejnovější epizody se soustředí na Amy, která čelí následkům svého výbuchu z dílu předchozího. Personální oddělení jí připomíná, že v případě, že by cenu získala, stala by se Amy teprve čtvrtou ženou s Nobelovou cenou za fyziku, což by byla inspirace pro mladou generaci vědkyň. Amy je pochopitelně rozrušená a Shledon se svý vlastním způsoben snaží svou ženu uvést do pohody. 

Líbí se mi, jak tvůrci v této sérii pracují s charakterem Sheldona, který se vyvýjí směrem, jaký by mohl být na konci seriálu pro diváky uspokojící. A aktuální epizoda má velkou možnost stejnou měrou pracovat i s Amy. Leží před ní možnost velkého úspěchu, ale paradoxně to nakonec není Sheldon, kdo by mohl její šance svým chováním pohřbít, nýbrž ona sama. Bohužel je to trochu zbytečně rychle utnuté, když v záveru vše vyřeší obyčejné manželské objetí. 

Jsou si ale tvůrci vědomi toho, že v seriálu figurují i další postavy?  Tahle epizod jasně ukázala, že především Howard, Bernadette a Raj tu jsou tak nějak do počtu a řádného příběhu, který by mohl směrovat k nějakému uspokojivému konci, se jim ani zdaleka nedostává. Scénář nám tentokrát nabídl rádoby vtipnou anekdotu, ve které si Howard z nostalgie pořídí skůtr (či moped?), jen aby ho pak mohla žena sekírovat. Takový přístup zamrzí, protože charakterový vývoj se rovná bodu mrazu a postavy se pak zdají být ploché a v podstatě k ničemu. Série ještě ale neskončila, tak se nechme překvapit, jestli mají tvůrci ještě něco v rukávu.

Jak se vám líbila 19. epizoda? Dejte nám vědět do komentářů. Přikládáme i krátký teaser na příští epizodu. 

Naše hodnocení
6/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Djjs djjs | 22.04.2019 22:48
Pardon ale todle je kur.... Strašně Sheldon byl lepší jak se choval dřív než teď a měl by mít on nobelovu cenu ne kurw army kterou nikdo nemá rád sry ale to je asi nejmíň oblíbená postava ze seriálu a dostane nobelovku za to že se stoura pardon ale dk sraček hrůza serial de jistě a jasně do sra......
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu