Zaklínač: Fotky z natáčení odhalují Nilfgaardský kemp

Zaklínač: Fotky z natáčení odhalují Nilfgaardský kemp | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 22 obrázků
K tomu detailní fotky vojáků a zbraní.

Natáčení Zaklínače, jednoho z nejočekávanějších seriálů letošního roku, běží už několik měsíců. Točí se převážně na lokacích v Polsku, částečně v Maďarsku, a díky serveru Redanian Intelligence pro vás máme porci fotek. Na nich lze vidět vojenský kemp, který podle symbolů patří vojákům z Nilfgaardu, nejmocnější říši světa. V kempu lze zahlédnout obléhací stroje (trebuchety), na jedné z fotek pravděpodobně vidíme nilfgaardskou čarodějku Fringillu Vigo (Mimi Ndiweni). Z dostupných informací tak víme, že se v kempu určitě ukáže šlechtic Cahir (Eamon Farren).

Toho také lze pravděpodobně zahlédnout na tajemné fotce na koni. Dále si můžeme celkem detailně prohlédnout výbavu nilfgaardských vojáků, kteří nosí na pohled lehkou zbroj a poměrně exoticky vypadající meče, i jejich koně nosící symbol Nilfgaardu. Na jedné z fotek můžeme jasně vidět i zápornou postavu, mocného čaroděje Vilgefortze z Koviru, kterého hraje Mahesh Jadu.

Fotek je řada, i když některé nevalné kvality, a prohlédnout si je můžete v galerii. Stále se také neví datum premiéry, které největší optimisté tipují na konec tohoto roku, ostatní pak na první polovinu roku 2020.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 9

Enope | 30.05.2019 14:12
No, co dodat, vše bylo řečeno. Amíkům by prospělo, kdyby trochu víc sledovali kulturní vývoj v Evropě. Jenže to by si museli připustit, že nejsou pupek světa a Evropa, že není prdelí :-D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu