Swamp Thing: Plnohodnotný trailer přináší komiksový horor jako žádný předtím

Swamp Thing: Plnohodnotný trailer přináší komiksový horor jako žádný předtím | Fandíme seriálům
DC Universe
Zobrazit dalších 8 obrázků
Zatím nejdelší ukázka navozuje děsivou atmosféru spolu s dnešní premiérou.

Již dnes má premiéru první díl očekávaného seriálu Swamp Thing z dílny DC Universe. Služba u svých seriálů tradičně nesází na dlouhé trailery, a tak jsme zatím viděli jen několik ukázek. Nyní tu však máme plnohodnotný trailer, který nám ukazuje atmosféru netradičního komiksového seriálu v jeho plné kráse. Jméno producenta Jamese Wana nestojí za projektem jen tak pro nic za nic, protože trailer působí opravdu znepokojivě, místy až děsivě a je jasné, že tady pro superhrdiny v elasťácích není místo.

V zásadě se jedná o přenesený příběh Krásky a zvířete, trailer nám však konečně servíruje jasnější info o tom, jak bude děj postupovat kupředu. Zároveň se dozvídáme více o zápletce, ve které bude hrát roli jisté experimentování se záhadným virem, jenž budou zkoumat dvě hlavní postavy Abby Arcane (Crystal Reed) a Alec Holland (Andy Bean). Hodně prostoru dostává také záporák Avery Sunderland (Will Patton), který zřejmě bude mít tajemné experimenty na svědomí s pomocí doktora Jasona Woodruoa (Kevin Durand).

Tak jako tak vypadá seriál zajímavě a my ho určitě budeme sledovat. Služba DC Universe bohužel u nás není dostupná, nicméně seriály z platformy postupně zakupuje pro mezinárodní distribuci Netflix (Titans, Doom Patrol), a tak se určitě časem dočkáme oficiálně i u nás. V galerii mrkněte na nové fotky a o víkendu se nezapomeňte stavit pro naše první dojmy.

Swamp Thing sleduje na vědkyni Abby Arcane (Crystal Reed). Když se vrátí do svého domova v Houmě, v Louisianě, kde strávila dětství, aby prozkoumala nebezpečný virus šířící se oblastí, naváže překvapivé pouto s vědcem Alecem Hollandem (Andy Bean). Ten je jí však vzápětí smrtícím virem tragicky odebrán. Tajemné síly místních bažin však disponují vlastní mocí. Abby tak zjistí, že bažiny skrývají svoje vlastní děsivé a zároveň obdivuhodné tajemství… a že její milovaný není tak docela mrtvý.

V hlavních rolích hrají Andy Bean jako Alec Holland, Crystal Reed jako Abby Arcane, Ian Ziering jako Daniel Cassidy / Blue Devil, Maria Sten jako Liz Tremayne, Jeryl Prescott jako Madame Xanadu, Will Patton jako záporák Avery Sunderland, Kevin Durand jako biogenetik Jason Woodrue / Floronic Man a Derek Mears jako Swamp Thing. Premiéra je 31. 5. na službě DC Universe.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu