Black Mirror: Jednotlivé díly páté řady dostaly vlastní trailery

Black Mirror: Jednotlivé díly páté řady dostaly vlastní trailery | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Netflix pokračuje v reklamní kampani a ke každému novému dílu vydává trailer a plakát.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Pátá řada Black Mirror se nezadržitelně blíží. No a Netflix se pochopitelně snaží diváky co nejvíc nalákat. Po traileru na celou řadu vydal novou várku trailerů na jednotlivé epizody. A zatímco byl první trailer na informace spíše chudší, nové trailery toho ukazují nohem více. Zaměřují se totiž na každou epizodu zvlášť, ukazují je více do hloubky a nastiňují i samotné příběhy. Pojďme si tedy o každé nové epizodě něco říct.

První epizoda se nazývá Smithereens a měla by se odehrávat v docela blízké budoucnosti. Příběh se bude podle všeho točit kolem asociálního londýnského taxikáře Chrise (Andrew Scott). Ten neumí unést závislost naší společnosti na nějakém kusu technologie nebo aplikaci (z traileru není úplně jasné na čem přesně). Když mu pak do taxi jednou nasedne zaměstnanec společnosti, která onu technologii/aplikaci vyrábí, rozhodne se ho unést a držet v autě jako rukojmí pod výhružkou smrti. V traileru je ještě několik dalších zajímavých prvků. Na jejich roli v příběhu budeme ale bohužel muset počkat do vydání epizody. Nejasnou roli má v dílu například Topher Grace nebo aplikace Smithereens, kterou Chris v traileru zapíná a po které je díl pojmenovaný. Trailer je dobře zpracovaný a ze všech tří trailerů má pocitově nejblíž ke klasické epizodě Black Mirror. Celá epizoda vypadá, že by se mohla tónem vrátit k zdrženlivějším dílům seriálu jako byly Shut Up and Dance nebo The National Anthem, které nejsou až tak daleko od současného života a technologií.

Dále tady máme díl s názvem Rachel, Jack and Ashley Too. Ten bude mít zřejmě dvě hlavní dějové linky. První se zaměřuje na zpěvačku Ashley O (Miley Cyrus), která se nedávno stala celosvětovou superstar a idolem mnoha mladých lidí. Jedním z nich je malá Rachel (Angourie Rice), která je Ashley O doslova posedlá a chce se jí co nejvíce přiblížit. Když se pak na trh dostane robotická panenka Ashley Too, Rachel neváhá ani chvíli a kupuje si ji. Panenka by podle všeho v sobě měla mít nahranou jakousi formu vědomí, které simuluje mysl Ashley O, aby byla Ashley Too jako reálná. Zpěvačka ale podle všeho moc nedokáže unést svou slávu a příčinou drog a dalších věcí se stává psychicky labilní a nevyzpitatelnou. No a spolu s ní stejně tak panenka Ashley Too. Trailer je ze všech tří asi nejkonkrétnější a ukazuje toho docela dost. Můžeme si tedy vytvořit docela dobrou představu, o čem a jaký tento díl bude. Ale samozřejmě by to nebylo Black Mirror, aby na nás autor Charlie Brooker nevytáhl ještě něco navíc. Budeme se muset hold nechat překvapit.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu