Black Mirror: Jednotlivé díly páté řady dostaly vlastní trailery

Black Mirror: Jednotlivé díly páté řady dostaly vlastní trailery | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Netflix pokračuje v reklamní kampani a ke každému novému dílu vydává trailer a plakát.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Posledním dílem letošní řady bude Striking Vipers. Ten je pak, co se příběhu týče, zdaleka nejzáhadnější, stejně tak trailer. Co víme je, že hlavní postavu ztvární Anthony Mackie. Mělo by se jednat o novopečeného otce, který však se svým vztahem a životem není moc spokojený a má problémy se svou manželkou (Nicole Beharie). Když pak narazí na svého starého kamaráda z vysoké školy (Yahya Abdul-Mateen II), jeho život se začne razantně měnit. K tomu by mu měla pomoct technologie ve formě malé kuličky, kterou si přilepí na obličej. Její funkce je zatím neznámá, dost možná by ale mohla jeho mysl přenést do jakéhosi počítačového světa, kde není protagonista omezený jako v reálném životě. Zatím nespecifikovanou roli hraje v dílu také Pom Klementieff, mohla by ale mít důležitou úlohu právě v tom světě. Je ale důležité říci, že toto není žádným způsobem potvrzené a jedná se spíše o spekulaci.

Jak je ale díl zatím tajemný, je úplně stejně zajímavý. Vypadá to totiž, že by se mohl dost možná svým způsobem vrátit k velmi oblíbenému dílu seriálu. A to sice zpátky do první řady k milovanému dílu The Entire History of You. Ten byl natočen jako rodinné drama, když ukázal technologii jako věc, která ničí manželství a sociální život. No a Striking Vipers by toto téma mohlo dost dobře připomenout a ukázat jej z jiného úhlu. Něco podobného autoři už navíc udělali. Zpátky ve třetí řadě přinesl díl San Junipero poprvé v seriálu radostný tón, kdy technologie životy neničí, ale je naopak prospěšná. Díl se stal v podstatě fenoménem, seriálu přinesl vůbec první cenu Emmy a je dodnes obecně považovaný za asi nejlepší díl seriálu. Ve čtvrté řadě pak autoři přinesli šťastnou atmosféru zpět v díle Hang the DJ. Dávalo by tedy smysl, kdyby něco podobného chtěli tvůrci zopakovat a vrátit se k jednomu z nejpopulárnějších dílů seriálu.

To je v tuhle chvíli všechno, co zatím o páté řadě tohoto temného sci-fi seriálu víme. Kromě trailerů Netflix vydal ještě tři docela povedené plakáty, na které se můžete podívat v galerii. Teď už nezbývá nic jiného než čekat. Naštěstí to už nebude trvat moc dlouho. Všechny tři díly vychází na Netflixu za necelý týden, konkrétně příští středu 5. června.

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu