Russian Doll: Komediální hříčka se dočká druhé série

Russian Doll: Komediální hříčka se dočká druhé série | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
S neustále umírající neurotičkou v podání Natashy Lyonne se uvidíme i příští rok.

S oznámením druhé série černohumorné Russian Doll většina diváků nejspíš nepočítala. Konec první řady zdařile uzavřel kolotoč událostí kolem protagonistky Nadie (Natasha Lyonne), která při oslavě svých šestatřicátých narozenin zemřela a následně svůj slavnostní den zažívala pořád dokola. Netflix ovšem nelenil a odklepl druhou sezónu, jež bude mít opět osm epizod.

TOP 8 seriálových premiér druhé poloviny června, které si nesmíte nechat ujít
 

Russian Doll vymyslela tvůrčí trojice v podobě komičky Amy Poehler (Wine Country), hlavní protagonistky Natashy Lyonne (Orange Is the New Black) a režisérky Leslye Headland (Smilf, Heathers). Všechny se budou podílet i na druhé sérii jak z pozice scenáristek, tak výkonných producentek. Netflix zatím nezveřejnil žádné informace o příběhu ani předběžném datu premiéry. Pokud by šlo vše podle plánu, tak bychom se druhé řady mohli dočkat v únoru příštího roku, stejně jako v případě první sezóny.

Natasha Lyonne se pro The Hollywood Reporter vyjádřila o druhé sérii takto: „Bude to stejná show, jen divnější.“  První řada se dočkala velmi vřelého přijetí zámořského publika. Rotten Tomatoes hlásí průměrné hodnocení 8.49/10 z 82 recenzí a 87% od diváků. V našich končinách jsou diváci také vesměs spokojení, což dokládá 76%na ČSFD. Snad nás Natashay Lyonne a spol. znovu překvapí a neservíruje divákům další várku spletence nápadů, která mezi seriály nemá obdoby.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu