Temný krystal: Seriálový prequel nabírá další hvězdné posily

Temný krystal: Seriálový prequel nabírá další hvězdné posily | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Prequel ke klasickému filmu láká na skutečně hvězdné obsazení.

O tom, že Netflix chystá seriál, který bude sloužit jako prequel ke klasickému loutkovému filmu Jima Hensona (tvůrce Muppetů), jsme vás již informovali začátkem měsíce. Seriál s podtitulem Age of Resistance se dosud chlubil už tak kvalitním obsazením v čele s Taronem Egertonem (Rocketman), Anyou Taylor-Joy (Rozpolcený) a Nathalií Emmanuel (Hra o trůny). Ti propůjčí hlasy hlavním hrdinům Rianovi, Brei a Deetě.

Nyní server Deadline přišel se zprávou, že mezi další herce, kteří postavám propůjčí své hlasy se přidali i Sigourney Weaver (Vetřelec), Benedict Wong (Doctor Strange), Lena Headey (Hra o trůny), Awkwafina (Šíleně bohatí Asiati) a Hannah John-Kamen (Ant-man a Wasp).

Pokud jste si ale mysleli, že to je k obsazení vše, tak věřte, že ani zdaleka. Deadline dále píše, že Skeksise a Mystiky budou namlouvat oblíbení herci jako Mark Hamill (Hvězdné války), Ralph Ineson (Černobyl), Jason Issacs (Harry Potter) a Simon Pegg (Mission Impossible) společně s dalšími .

Podle oficiální synopse se má příběh posunout řadu let před události filmu a diváci dostanou příležitost vrátit se do světa Thra, kde na ně čeká spousta nových dobrodružství. Tři Gelflingové zjistí děsuplné tajemství skrývající se za Skeksisovou mocí a vydají se na epickou cestu s cílem zažehnout plamen revoluce a zachránit svět.

Seriál produkuje a režíruje Louis Leterrier (PodfukářiSouboj Titánů), na projektu se podílí i produkční společnost Jima Hensona.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu