Hra o trůny: Lena Headey si myslí, že si Cersei zasloužila jinou smrt

Hra o trůny: Lena Headey si myslí, že si Cersei zasloužila jinou smrt | Fandíme seriálům
Herečka nebyla úplně spokojena s koncem nenáviděné postavy.

Z hodnocení novinářů i publika není těžké vydedukovat, že osmá a současně poslední řada Hry o trůny nebyla tím, v co mnozí doufali. A netřeba znovu připomínat, jaké výtky k závěrečné sérii lidé měli. Ne, pokud jde o ty nejvýraznější. 

Jednou z těch (asi) méně závažných byla smrt Cersei Lannister. Šlo o postavu, kterou diváci zaslouženě nenáviděli dlouhé roky a tak jistě doufali, že její odchod ze světa bude dostatečně rázný a drsný, ale k tomu nedošlo. Cersei se svým bratrem Jaimem (Nikolaj Coster-Waldau) zemřela zasypána v katakombách. A to nebyla smrt, kterou si fandové seriálu představovali a očividně ani představitelka Cersei Lena Headey:

"Prozradím, že jsem chtěla lepší smrt... Samozřejmě sníte o své smrti. V tomhle seriálu to mohlo být cokoliv. Takže jsem byla svým způsobem deprimováná. Ale myslím si, že prostě nemohli uspokojit všechny. Ať už by udělali cokoliv, došlo by k nějakým zklamáním."

To určitě, nicméně smrt Cersei byla opravdu neuspokojivá. Speciálně pak s ohledem na to, že jsme v seriálu viděli "lahůdky" jako rozmáčknutí hlavy nebo polití roztaveným zlatem. Zasypání sutinami prostě bylo slabým odvarem a příliš dobrou smrtí pro takovou postavu. Ale s tím už se nyní nic nenadělá, protože bez ohledu na to, že vznikla petice žádající přetočení osmé řady, HBO nic takového samozřejmě neplánuje.

Zdroj: The Guardians

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu