Cuphead: Chystá se animák podle jedné z nejtěžších videoher

Cuphead: Chystá se animák podle jedné z nejtěžších videoher | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Herní parodie na ručně malované animované klasiky dostane vlastní seriál.

Jméno Cuphead nabralo před několika lety ve videoherní komunitě nechvalné proslulosti. Ovšem nebylo tomu tak kvůli kvalitě samotné hry. Při svém vstupu na trh si totiž Cuphead odnesl velmi dobré recenze. Jedná se o 2D animovanou střílečku, ve které ovládáte jednu z animovaných postaviček s šálkem místo hlavy. Unikátní grafickou podobu převzali tvůrci ze StudioMDHR od klasických disneyovek ze 30. let a samotná hra díky tomu vypadá v dnešním světě fotorealistické animace velmi neotřele.

Proč si tedy značka vytvořila tak prazvláštní reputaci? Pokud vezmete do rukou ovladač nebo sednete za klávesnici, velmi brzy zjistíte, že dostat se byť jen přes jednoho ze záporáků je neskutečně obtížné a dokáže vám to pořádně rozproudit krev. Doufejte proto, že podobným problémům nebudou čelit i scenáristé, neboť Cuphead dostane vlastní seriál na Netflixu.

O výrobu se tentokrát místo herních vývojařů postará přímo animační studio streamingové služby, stylizace podle starých dobrých dvourozměrných animáků ale bude zachována. V dnešní době už se sice nebude každý snímek ručně rozkreslovat na papír, celý proces ale bude bez větších změn převeden na monitory. Animátoři budou stále kreslit, jen na místo tužky vezmou do ruky myš.

Seriál je zatím teprve na začátku výrobního procesu, tvůrce samotné hry Jared Moldenhauer ale už teď odhalil, že se nebude jednat o prosté převyprávění původního příběhu. V něm se dva bratři jménem Cuphead a  Mugman snaží na fiktivním ostrově Inkwell probojovat do pekel za ďáblem, aby mu mohli splatit dluh. V televizní adaptaci ale uvidíme něco jiného. Co přesně to bude, tím si zatím nejsou jistí ani tvůrci. Seriál má být bezproblémový pro děti, rozhodně to ale neznamená, že jsou jediným zamýšleným publikem. Hodně chystaných vtipů má být mířeno spíše na dospělé diváky. O premiéře zatím nic přesného nevíme.

Zdroj: IGN

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu