Fast & Furious: Spy Racers: Seriálová podoba Rychle a zběsile v prvním teaser traileru

Fast & Furious: Spy Racers: Seriálová podoba Rychle a zběsile v prvním teaser traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Torettův bratranec se také pouští do světa závodů a špionáže. První teaser ukazuje, jak bude animovaná novinka výtvarně zpracovaná.

Značka Rychle a zběsile roztahuje křídla. Na plátnech kromě hlavní série začínají vznikat také spin-offy, přičemž ten první (s Hobbsem a Shawem) uvidíme už letos. A vedle toho autíčka míří také na malou obrazovku. V tuhle chvíli můžeme počítat se seriálem Fast & Furious: Spy Racers, což je animovaná záležitost, kterou společnost DreamWorks Animation připravuje pro Netflix. Série má pojednávat o Tonymu Torrettovi, což je náctiletý bratranec Dominica Toretta (Vin Diesel), kterého vládní agentura spolu s jeho kamarády najme, aby se infiltrovali do závodnické ligy, která slouží jako zástěrka pro zlotřilou kriminální organizaci, co se pokouší ovládnout svět.

Seriál připravují showrunneři Tim Hendrick (Voltron Legendary Defender) a Bret Haaland. Dalšími producenty jsou producenti filmové série, tedy Vin Diesel a Chris Morgan. S premiérou se počítá na příští rok. Žádné další novinky prozatím nemáme, ale aspoň je tu první teaser, který naznačuje, jak budou výtvarně zpracované jednotlivé automobilové honičky.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu