You're Not a Monster: Také proslulá databáze IMDb začíná točit seriály

You're Not a Monster: Také proslulá databáze IMDb začíná točit seriály | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
V tom prvním uslyšíme například Kelseyho Grammera.

Nejslavnější filmovou a televizní databází je bezesporu IMDb, ale jak se zdá, chce nabídnout víc než jen informace o filmových a seriálových projektech. Bylo totiž oznámeno, že IMDb chystá svůj první animovaný seriál vůbec (pár hraných už v její produkci vzniklo).

Jeho jméno zní You´re Not a Monster a zaměří se na bývalého psychiatra, ze kterého se stal upír. To ale neznamená, že se pořád nezajímá o mentální zdraví. Mentoruje totiž svého prapravnuka Maxe, který dostal na starost jeho praxi. Nicméně, je tu jeden háček, jeho ordinace není určena pro běžné pacienty, ale pro monstra, která potřebují pomoc psychiatra. 

Seriál bude obsahovat deset epizod, kdy bude mít každá stopáž mezi 4 až 5 minutami. Hlavní role psychiatra/upíra se ujme Kelsey Grammer, Maxe namluví Eric Stonestreet a kromě nich uslyšíme Ellie Kemper, Pattona Oswalta, Amy Sedaris, Petera Groszmana nebo Langstona Kermana.

Premiéra seriálu by se měla odehrát během tohoto podzimu a jeho tvůrcem je vítěz několika cen Emmy Frank Lesser, který k poznamenal:

"Jako filmový fanda jsem vždy zbožňoval IMDb a jsem nadšen z toho, že s nimi budu pracovat na tom, abychom polidštili tyhle nelidské tvory. Navíc, zjistil jsem, že je to nejjednodušší způsob, jak si rozšířit záznam na své IMDb stránce. You´re Not a Monster je seriálem, který má velké srdce. A ano, někdy se srdce skrývá pod hektolitry krve, ale stále to vypadá roztomile, díky rozkošnému designu postav od Lily Streiff (hlavní animátorka, pozn. redakce)."

Seriál bude dostupný na stránce www.imdb.com/monster, na streamovací službě IMDb nebo skrze aplikaci IMDb pro iOS i Android.

Zdroj: ComingSoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu