Eisenhorn: Epický sci-fi fantasy svět Warhammer 40,000 dostane svůj vlastní seriál

Eisenhorn: Epický sci-fi fantasy svět Warhammer 40,000 dostane svůj vlastní seriál | Fandíme seriálům
Games Workshop
Zobrazit dalších 7 obrázků
O adaptaci světoznámého světa stolních her Warhammer 40,000 se postará Frank Spotnitz, tvůrce seriálu The Man in the High Castle.

Hra o trůny skončila, na poli televize tak vznikla poptávka po dalším epickém fantasy. Již letos dorazí Zaklínač od Netflixu a His Darkest Materials od BBC. Mimo zmíněné seriály se nově můžeme těšit na epický sci-fi fantasy svět Warhammer 40,000. Seriál z tohoto světa stolních her, počítačových her, knih a komiksů přinese tvůrce Frank Spotnitz, který stojí za seriálem The Man in the High Castle.

Seriál se bude jmenovat Eisenhorn a synopse zní takto: „Zatímco lidské armády vedou bitvy na milióny bitevních polích ve svých nekončících válkách, v temnotách zuří tajné konflikty mezi monstry a Imperiální inkvizicí. V Eisenhornu budeme sledovat příběh inkvizitora Gregora Eisenhorna a jeho skupiny vyšetřovatelů bojujících proti mimozemšťanům, kacířům a démonům, aby zabránili pádu lidstva.“

Tvůrce seriálu Frank Spotnitz se vyjádřil takto: „Jsme nesmírně vděčni, za možnost adaptovat milovaný vizionářský svět Warhammer 40,000 od Games Workshop do podoby televizního seriálu. Lore světa je bohatý, komplexní a propracovaný, s plejádou již tradičních příběhů. Svět Warhammer 40,000 patří mezi nejžhavější světy, které můžete televizním fanouškům nabídnout. Nic podobného v televizi není a my jsme opravdu nadšeni, že můžeme vytvořit náš vlastní originální, propracovaný a zajímavý příběh zasazený do tohoto světa."

Ještě nevíme, jaká streamovací služba či televize si seriál vezme pod svá křídla. Jedno je jisté - měřítko bude velkolepé a rozpočet obrovský. Těšíte se, nebo vás svět Warhammer 40,000 nechává chladným?

Video ze všemi cinematic trailery na hry ze světa Warhammer 40, 000: 

V galerii nalezente artworky z webu Warhammerart.

Zdroj: Deadline, Warhammerart

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Nell | 19.07.2019 14:41
Nutno doplnit, že seriál bere inspiraci ze stejnojmenné trilogie novel napsané Danem Abnettem. Pokud to něčím nepohřbí tak základ ze kterého vychází je příběhově hodně kvalitní.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu