Impulse: Zbrusu nový trailer na 2. sérii o teleportaci dorazil

Impulse: Zbrusu nový trailer na 2. sérii o teleportaci dorazil | Fandíme seriálům
Teleportování se za pár měsíců vrátí na obrazovky a bude hrát v následující řadě ještě důležitější roli. 

Příval seriálových trailerů z letošního Comic-Conu ještě nekončí. Tak docela nečekaně se na akci objevil nový trailer na druhou řadu sci-fi seriálu Impulse, který je protkaný flashbacky a znovu zahalený do chladných barev a všudypřítomné zimy. Seriál odstartuje během října a svým vizuálem a chmurnou atmosférou je jakousi předzvěstí, že se pomaličku budeme muset připravit na chladné měsíce. 

Impulse: Teleportování bude pokračovat ve druhé řadě
 

Jak už dlouho víme, nová řada bude mít zase deset epizod. V nich se opět setkáme s hlavní hrdinkou Henry Coles (Maddie Hasson), která v sobě v první sérii po nepříjemném incidentu objevila schopnost teleportovat se, což jí zkomplikovalo už tak poněkud bouřlivý život teenagera. Tím pádem se ocitla v nebezpečí a v rukou svírá mimořádnou sílu, jež se pokouší ovládnout. V posledním dílu nové série se navíc její schopnost rozvine a vzroste do netušených rozměrů.

Výkonná producentka Lauren LeFranc si myslí, že teleportace bude hrát v mytologii seriálu složitější a větší roli. Dále dodává, že si seriál víc posvítí na tajemnou minulost policistky Anny Luce (Enuka Okuma), která po odchodu z newyorské policie slouží ve městečku Reston, kde se děj odehrává.

Impulse je třetí díl z knižní série Jumper. Jumper byl zfilmovaný jako celovečerní film, v němž ústřední hrdina zjistí, že se dokáže teleportovat. Režisérem byl Doug Liman, jenž se na seriálu podílí jako jeden z tvůrců. Seriál se od knižní předlohy odklání a soustředí se na Henriettu „Henry“ Coles, která se stane obětí pokusu o znásilnění spolužákem. V tu chvíli se u ní projeví schopnost teleportace, která pošle mladíka do kómatu. Henry se proto musí vyrovnat se silným traumatem, ale i s novou silou, kterou se musí naučit ovládat.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Foggy | 24.07.2019 23:21
Uz se tesim na dalsi serii. Moc pekne podana ta prvni ve me vzbuzuje zvedavost a teseni se na dalsi, to uz se mi dlouho nestalo. Tak at uz je na svete! Super
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu