Mindhunter: Druhý mrazivý trailer na 2. sérii thrilleru Davida Finchera

Mindhunter: Druhý mrazivý trailer na 2. sérii thrilleru Davida Finchera | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Netflix odhalil jména režisérů, kteří natočili jednotlivé epizody druhé série. Seriál je v těch nejlepších rukou. 

Netflix rázně připomíná, že nás již za necelé dva týdny čeká druhá řada očekávaného seriálu Mindhunter. Před pár dny vyšel první trailer, u kterého naleznete všechny dosavadní informace o ději druhé řady. Jeden trailer ovšem nestačí, tak nám Netflix nadělil druhý.

Druhý trailer je méně záhadný než ten první, představuje nám nové postavy, vidíme návrat vraha Eda Kempera (Cameron Britton) a dojde i na nechvalně proslulého Charlese Mansona (Damon Herriman). Ukázka se mnohem více soustředí na hlavní postavu seriálu FBI agenta Holdena Forda (Jonathan Groff). Jeho práce si na něm vybírá svoji daň, čím dál více se projevuje jeho přehnaná sebedůvěra a jistota v bezchybný úsudek. V traileru dojde i na trochu černého humoru, který je pro seriál typický.

Mimo trailer Netflix odhalil seznam režisérů. A je opět prvotřídní. První a osmou epizodu natočil tvůrce seriálu David Fincher (Klub rváčů, Sedm). Druhou, třetí a čtvrtou zrežíroval talentovaný Andrew Dominik (Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem). O pátou, šestou a sedmou epizodu se postaral Carl Franklin (Jediná správná věc), který režíroval i některé epizody seriálů Pozůstalí a Domek z karet. Jméno režiséra deváté a zároveň poslední epizody druhé série zveřejněno nebylo, ale asi by nikoho nepřekvapilo, kdyby ji točil Fincher.

V galerii na vás čekají nejnovější obrázky.

Na konci sedmdesátých let se dva agenti FBI pouští do vyšetřování sériových vražd skrze zkoumání zvrácené mysli pachatelů. Toto vyšetřování je však přivede do kontaktu se skutečnými monstry. Ve svých rolích se vracejí Jonathan Groff, Holt McCallany, Cameron Britton a Anna Torv. Nově v seriálu uvidíme Damona Harrimana jako Charlese Mansona. Premiéra je stanovena na 16. 8. 2019

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu