Hra o trůny: Kit Harington se rozpovídal o posledních okamžicích Jona Snow

Hra o trůny: Kit Harington se rozpovídal o posledních okamžicích Jona Snow | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Kit Harington promluvil o svojí finální scéně.

Netřeba opět připomínat, že osmá a současně poslední řada Hry o trůny nebyla přijata úplně pozitivně a došlo to až tak daleko, že vznikla petice žádající její přetočení. 

Ovšem, pokud jde o herce, tak ti se samozřejmě obvykle seriálu zastávají a také na natáčení posledních momentů svých postav vzpomínají s láskou. To platí i pro Kita Haringtona, jehož Jon Snow se v osmé řadě vydal za Zeď:

"Zbožňoval jsem to. Když jsem to četl, tak mě to trochu rozbrečelo. Co mě opravdu rozplakalo bylo to, když se na papíře objevilo: 'Konec Hry o trůny.' Ale pokud jde o konec příběhu Jona Snowa, postavy, kterou jsem tolik let miloval a sblížil se s ní a tolik pro mě znamenala... vidět ho vydat se za Zeď s těmito lidmi - Divokými, ke kterým vždy patřil, zpět k něčemu pravému, k něčemu upřímnému, k něčemu čistému - to na mě působilo tak, že je konečně volný. Místo toho, aby byl spoután a poslán na Zeď to vypadalo, že mu byla dána svoboda. Byl to opravdu hřejivý konec. I přesto, že udělal tuhle strašnou věc [zabil Daenerys], i přesto, že cítil bolest, tak jeho skutečným koncem bylo to, že byl konečně volný."

Je pravda, že zakončení příběhu Jona Snowa bylo ve srovnání s koncem některých jiných postav vcelku povedené a uspokojivé, takže není překvapením, že na něj Jon vzpomíná hlavně pozitivně. Bohužel, co se týče některých jiných hrdinů a záporáků ze seriálů, zakončení jejich zápletek se s tak kladným přijetím nesetkalo. S tím už se ale nedá nic dělat, HBO se (nepřekvapivě) nechalo slyšet, že přetáčení osmé řady není v plánu.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu