Hra o trůny: Tvůrci a herci nabízejí novou perspektivu na klíčové momenty před velkou bitvou

Hra o trůny: Tvůrci a herci nabízejí novou perspektivu na klíčové momenty před velkou bitvou | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
V pondělí nás čeká ve třetím díle osmé řady obrovská bitva proti armádě nemrtvých. Zrekapitulujme si ještě předtím některé důležité a emotivní scény z prvních dvou klidnějších epizod.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Článek obsahuje spoilery z prvního a druhého dílu osmé řady Hry o trůny.

V nadcházející třetí epizodě Hry o trůny máme podle tvůrců očekávat jednu z největších a úplně nejdelších bitev celého seriálu. Úvodní dvě epizody oproti tomu divákům přinesly hlavně klidnější momenty, v kterých nechyběla řada očekávaných znovushledání i pro další děj několik důležitých odhalení. Projděte si spolu s námi ještě jednou ty nejdůležitější okamžiky, tentokrát ale především z pohledu samotných tvůrců a představitelů hlavních postav.

V prvním dílu osmé řady bychom lehce našli mnoho scén, na které fanoušci netrpělivě čekali. Někdy i již od samého počátku seriálu. Ať už jde třeba o opětovné setkání Jona (Kit Harington) a Aryi (Maisie Williams) či Jaimeho (Nikolaj Coster-Waldau) a Brana (Isaac Hempstead-Wright) a mnohých dalších postav. Žádná ze scén ale s největší pravděpodobností neovlivnila nadcházející děj natolik, jako zjištění Jona o jeho pravém původu.

Klíčovou roli v této scéně ztvárnil Samwel Tarly, který mu jako první člověk vůbec řekl, že jeho rodiči ve skutečnosti byli Rhaegar Targaryen a Lyanna Stark. A to je fakt, který z něj dělá právoplatného následníka trůnu, a to ještě před Daenerys (Emilia Clarke).

Okamžik, který Sama nakopl k tomu, aby Jonovi vyjevil dlouho utajované tajemství, bylo zjištění, že Daenerys nechala zaživa upálit jeho otce a bratra. „(…) to je moment, kdy Samovi dojde, že ona je psychopat. Nemá žádné pocity ani emoce. [Sam] má co do činění s někým, kdo je velmi nestálý a svým způsobem skoro morálně zkrachovalý. To je to, co ho dovede jít za Jonem Snowem. Nechce mít dál morálně zkrachovalého vládce, jako mají právě teď,“ popsal svůj názor na situaci představitel Sama John Bradley v rozhovoru pro web Collider.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu