Mr. Robot 4: Trailer představuje bombastický závěr hackerského seriálu

Mr. Robot 4: Trailer představuje bombastický závěr hackerského seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 17 obrázků
Výborný trailer odhalil přesné datum premiéry finální řady jednoho z nejlepších seriálů dekády, kde hlavní roli hraje oscarový Rami Malek.

Konečně jsme se dočkali. 4. řada seriálu Mr. Robot bude tou poslední a po fotografiích, plakátu a klipu přišel i plnohodnotný trailer. „Vydal jsi se cestou, která nemá konce. Vždy bude něco dalšího. Symbol ke zničení, člověk k zachránění. Tohle je nekonečná válka. Co musíš udělat ty? Překročit hranici,“ tento proslov nás provází trailerem. Vsadím se, že fanouškům ukázka přinese husí kůži.

O zápletce 4. série oceňovaného hackerského dramatu s oscarovým Ramim Malekem toho pořád moc nevíme, já si ovšem myslím, že to je jedině dobře. Režijní styl Sama Esmaila se nezměnil, i 4. série má svou unikátní vizuální podobu a tajemnou až nepřátelskou atmosféru. Čeká nás období Vánoc, a spojení temného Mr. Robota se sváteční atmosférou již na ploše jedné minuty působí neokoukaně a lákavě.

Ukázka také odhalila přesné datum premiéry a tj. 6. 10. 2019. Vše nasvědčuje tomu, že bychom neměli být zklamaní, tak doufejme, že na závěr jednoho z nejlepších seriálů posledních pár let budeme vzpomínat v dobrém. V galerii naleznete nové fotografie.

V hlavních rolích: Christian Slater, Portia Doubleday, Carly Chaikin, Martin Wallström, Grace Gummer, Michael Cristofer, a BD Wong.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu